TÜRKİYE"Yİ DÜŞÜNMÜYOR İSPANYA YA DA İNGİLTERE"YE GİDECEK

Tecrübeli futbolcunun Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Batur Altıparmak, Radyospor"dan Özgür Sancar"a yaptığı açıklamada “Sissoko, Türk takımlarının gündemine gelmedi. Juventus"tan büyük olasılıkla ayrılacak. Avrupa"nın değişik ülkelerinden onu isteyen takımlar var. Türkiye"yle ilgili herhangi bir çalışmamız olmadı; çünkü oyuncunun öncelikle tercihi İngiltere ve İspanya” dedi.

Malili futbolcunun İspanya"ya geri döneceğini belirten Altıparmak, “Fenerbahçe, Galatasaray ya da Türk futboluyla ilgili çok fazla bilgisi yok. Bu yüzden de Türkiye"ye çok sıcak bakmıyor olabilir. Sissoko, büyük ihtimalle İspanya"ya gidecek” diye konuştu.

İTALYAN MENAJERİ: “İNGİLTERE"YE DÖNME OLASILIĞI GÜÇLܔ

Futbolcunun İtalya"daki temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Nicola Pensini ise “Fenerbahçe"yle temasa geçmedik. Büyük olasılıkla Juventus"tan ayrılacak. İngiltere"ye dönme olasılığı güçlü. Almanya"dan Wolfsburg ve Schalke 04"te onu ısrarla istiyor. Kafası karışık. Türkiye"yi Müslüman bir ülke olması nedeniyle tanıyor olabilir; ama Türk futboluyla ilgilendiğini sanmıyorum” dedi.

25 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu daha önce Fransa"dan Auxerre, İspanya"da Valencia ve İngiltere"de Liverpool"da forma giymişti.

ORHAN ŞAM DOPİNG YAPMAZ

Bu arada Galatasaray maçında yasaklı madde kullandığı ifade edilen Gençlerbirliği"nin genç savunma oyuncusu Orhan Şam"ın da menajeri olan Batur Altıparmak, “Orhan Şam"la ilgili gelişmeyi öğrendik. Ta sonucu alınca bununla ilgili bir açıklama yapacağız. Ama Orhan"ın yasaklı madde kullanmak gibi bir şeye yeltenmeyeceğini düşünüyorum. Bu konuda çok titizdir. İlaç dahi kullanmaz. Orhan"ın çok yakından tanıdığım için bu kadar net konuşuyorum. Araştırmalar bittikten sonra gerekli açıklamayı yapacağız” dedi

Radyospor