İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim “İsabeyli"nin dev adımları sürecek” dedi.Nazilli"ye bağlı İsabeyli Belediyesi geçtiğimiz yıl özel sektörden olaylı bir şekilde devralabildiği İsabeyli Şırlan Memba Suyu tesislerini bu yıl yaptığı yatırımlarla büyütüyor. Global krize rağmen yatırımlarını arttıran İsabeyli Belediyesi, işletmesini yürüttüğü birçok fabrikasında olduğu gibi Şırlan Su için yaptığı iki milyon dolarlık yatırımla dev bir adım attı. 19 litre damacana dolum tesisine geçtiğimiz günlerde yaptığı ek yatırımlardan sonra Şırlan Su 0,5 litre ve 1,5 litrelik pet şişe dolumuna da başlıyor.
3 gün içerisinde dolum için start verileceğini ifade eden Başkan Kuvvet Erim “Bölgemizin en güzel memba sularından biri olan beldemizin Şırlan Memba Suyunun yapılan yatırımlarla büyüyerek daha fazla kitleye ulaşması sağlanacak 50"nin üzerindeki ana bayi ve bunlara bağlı tali bayilerimizle yatırımlarımız güç kazanacak. Toplam 7 bin 500 metrekarelik tesisimizde 900 metrekare kapalı alanda bugüne kadar günde ortalama 5 bin adet 19 litrelik damacana dolumu yapmaktaydık. 600 metrekarelik yeni tesisimizde ise günde ortalama 100 bin adet 0,5 litre ve 80 bin adet 1,5 litrelik pet şişe dolumuna 3 gün içerisinde başlıyoruz. Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerindeki satış yapan ana bayilerimize bundan sonra 19 litrelik damacananın yanı sıra 0,5 ve 1,5 litrelik pet şişe sularımızı da göndereceğiz. Bununla da yetinmeyip 5 ve 10 litrelik pet damacana için dolum cihazı alımı yapılacaktır. 20"nin üzerinde çalışanımızla Türkiye çapında market pazarına girmeye çalışmaktayız. Yeni başvurularla artan ana ve tali bayilerle birlikte istihdam sayımız da hızla artacaktır” dedi.
Nazilli Bölge Baş Bayii Aytaç Şırlan Su işletmecisi Adem Aras"la yeni tesisi gezen Belediye Başkanı B. Kuvvet Erim, kriz döneminde yapılan iki milyon dolarlık yatırımın hedefine ulaşacağını tüm kalbiyle inandığını da sözlerine ekledi.