Açılışa Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Kuvvet Erim, göreve başladığı günden buyana söz verdiği bütün projeleri hayata geçirdiğini söyledi. Görev süresince yenilenen ve gelişen teknolojiyi de yakından takip ederek yeni projeler oluşturduklarını ifade eden Erim, “İlk kuruluşu 1987 yılı olan Şırlan Su Fabrikası, yaklaşık 22 yıldır Şırlan ismini bir marka haline getirmiş ve kısa bir süre önce tekrar belediyemiz tarafından işletilmeye başlatılmıştır. Belediyemizin büyük çabaları ile özel şirketten geri alınarak, 900 metrekare kapalı alana sahip yeni bina yapılmıştır. Eski fabrika binası tamamen yenilenmiş, son teknoloji ürünü makineler alınarak, hijyenik koşullara uygun el değmeden üretim yapılacaktır. Yenilenen bu fabrikada saatte 10 bin adet kapasitede 0,5 litre ve 1,5 litrelik pet şişe dolumu yapılabilecektir” dedi.
Ekonomik kriz ortamına rağmen beldenin geleceği için belediyenin tüm olanaklarını 2 milyon TL"lik bir yatırıma imza attıklarını açıklayan Erim, “Bundan sonraki hedefimiz ise ürün yelpazemizi genişletmek ve tüm Türkiye"de market pazarına girerek hizmetlerimizi arttırmaktadır. Bu fabrikanın açılışı bizim için büyük bir adımdı bu günden sonra da daha ileriye ve daha iyiye koşar adımlarla durmadan devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkür ederim. Fabrikamız kasabamız halkına ve memleketimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
Törende konuşmaların ardından okunan dualarla eşliğinde protokol üyeleri tarafından Şırlan Memba Suları ek dolum tesisleri hizmete açıldı.