Galatasaray'ın golcü futbolcusu Milan Baros nazara geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında birisi yerde yatarken attığı 3 golle büyük beğeni toplayan futbolcunun sakatlığı herkesi üzdü.

Maç sonrası MR çektirmeye giden Çek futbolcunun dün, sol ayak arka adalesinde birinci derece yırtık olduğu açıklandı. Cuma günü oynanacak Karabükspor maçında forma giyemeyecek olan Milan Baros'un 8. haftadaki Ankaragücü karşılaşmasına da yetişmesinin sürpriz olacağı ifade edildi.

Yerini Kewell dolduracak

Öte yandan Mehmet Batdal'ın da sakat olması nedeniyle Galatasaray bir kez daha forvetsiz kalırken, teknik direktör Frank Rijkaard, golcü sorununu Karabük karşısında, daha önce de olduğu gibi Harry Kewell ile çözmeye çalışacak.

Büyükşehir Belediye karşısında kontenjan sorunu sebebiyle yedek oturan Avustralyalı futbolcu, Karabük'e karşı ilk 11'de forma giyecek ve forvette görev yapacak. Kewell'a, hücumda oldukça etkili oynayan Pino destek verecek.

KARİYER REKORU KIRDI

Banik Ostrava'da 76 maçta, 23 gol, Liverpool'da 68 maçta 19 gol, Aston Villa'da 42 maçta 9 gol, Lyon'da 24 maçta ağlara 7 gol bırakan Milan Baros, Galatasaray forması altında ligde çıktığı 52 maçta, 35 gol atarak kariyerinin en parlak dönemine imza attı. Çek yıldız, sarı-kırmızılı ekipte 0.67 gibi müthiş bir gol ortalaması yakaladı.

(fotomaç)