Ve ne tesadüftür ki, tüm bu kararları alırken yanıbaşında duran isim hiç değişmedi!..

Sezona Skibbe ile başlayan Adnan Polat liderliğindeki Galatasaray Yönetimi, üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik direktör değişikliğine gitmiş ve göreve Bülent Korkmaz"ı getirmişti. Ancak genç hoca, sakatlıklar ya da cezalıların çokluğuyla uğraşırken Cim Bom hem ligdeki hem de UEFA Kupası"ndaki kupa hedefinden koptu. Şimdi Korkmaz"ın koltuğu da sallantıda ve Galatasaray yeni sezona çok büyük bir ihtimalle, tecrübeli bir teknik adamla başlayacak. İşte bu gelişmeler, akıllara Adnan Polat"ın birlikte çalışıp, kısa sürede veda ettiği teknik direktörler listesinin ne denli kabarık olduğunu getirdi.

Alman fırtınası estiriyordu
Polat, futbol şube sorumlusu olarak yönetime girdiği ilk dönemde, Karl Heinz Feldkamp"la çalışıyordu. Daha sonra Alman hocadan boşalan koltuğa Hollmann"ı getirdi. O da bir sezon çalışıp, görevini Saftig"e devretti. Bu Alman fırtınasının ardından İskoç Souness"a şans tanıdı. Bu 4 hocalık dönem sonrası Faruk Süren yönetimi başa geçti, Polat kenara çekildi. Mart 2006"da Özhan Canaydın başkanlığında yine futbol şubesinden sorumlu olarak göreve başlayan Polat"ın ilk icraatı Gerets"le yolları ayırmak oldu.

Düğmeye Adnan Sezgin basıyor
Kalli"yi bir kez daha Florya"ya getiren Polat, bu defa başkanlık koltuğunda Feldkamp"a kağıt üstünde veda edip, sezonu Cevat Güler"le tamamladı. Bu sezona büyük umutlarla Skibbe"ye getirerek başladı, genç Alman"ın Galatasaray kariyeri de sadece 8 ay sürdü. Artık koltukta Bülent Korkmaz oturuyor. Ama her dönemde, tüm bu kararları birlikte aldığı Adnan Sezgin"le yeni hoca istişaresi için çoktan düğmeye basıldı bile...

Karl Heinz feldkamp
1992-1993

Rainer Hollmann
1993-1994

Reinhard Saftig
1994-1995

Graeme Souness
1995-1996

Erik Gerets
2006-2007

Karl Heinz Feldkamp
2007-2008

Cevat Güler
2008

Michael Skibbe
2008-2009

Bülent Korkmaz
2008-2009

Fanatik