Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster,İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Yok Böyle Dans programı yarışmacılarından sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Kadıköy'de bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5'teki evin, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait olduğu öğrenildi.

İddiaya göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Foster'insağlıkdurumunun daha da ağırlaşması üzerine Altan, doktor çağırmak üzere evden ayrıldı. Altan eve geldiğinde ise Foster'in öldüğü fark edildi.

Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster"ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor.

Ölüm haberinin duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese akın etti. Kerem Altan'ın babası Ahmet Altan da olay yerine gelerek yaşananlar hakkında bilgi aldı.

Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da olay yerine geldi. Polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.

Kral TV'de DJ olarak yaptığı programla tanınan Foster, çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, Ruhsar, Beyaz Yalanlar, Sihirli Annem, Selena, Hayal ve Gerçek dizilerinde de rol aldı.