BURSA"da ormanlık alanda 33 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen kadının, 51 yaşındaki Türkan Korkmaz olduğu belirlendi. Evli ve 4 çocuk annesi Korkmaz'ı cinsel ilişkiye girdikten sonra öldürdükleri ve gasp ettikleri parası ile restorana giderek içki içip eğlendikleri iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Zanlılardan 28 yaşındaki Hasan Elik ile 29 yaşındaki Ramazan Armut ve Bünyamin Erim'i suçlarken, Erim ise cinayeti bu 2 arkadaşının işlediğini öne sürdü.
Merkez Osmangazi İlçesi Misi Köyü"nün Çamlık Mevkii"nde geçen Cumartesi akşamı bıçaklanarak öldürülmüş kadın cesedi gören vatandaşlar polise haber verdi. Belirtilen adrese gelen ekipler 33 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen, üzerinden kimlik, kredi kartı, para, cep telefonu çıkmayan cesedi, savcının talimatıyla Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu"na gönderdi. Çevrede araştırma yapan polis, cinayette kullanıldığı sanılan otomobile ait patinaj izleri ve öldürülen kadının cebinde kartvizit bulunan pardesüsünü bulmudu. Polis, ulaştığı adı açıklanmayan kartvizitteki kişiden, adli tıp kurumu morguna kaldırılan cesedin, arkadaşı Bünyamin Erim (28) ile aşk yaşadığı öne sürülen Türkan Korkmaz olduğunu öğrendi. Günlük yaşamında türban takan Türkan Korkmaz"ın ailesine bilgi veren polis, Bünyamin Erim"e ise yakın arkadaşı "Adam yaralamaktan" suç kaydı bulunan Hasan Elik"i (28), Emek Beldesi"ndeki evinde gözaltına alarak ulaştı.

"NE BİÇİM ERKEKSİN" DİYİNCE ÖLDÜRMÜŞ

Çamlık Alanı"ndaki patinaj izi ile otomobilinin lastik izi tutan, aracın alt kısmında ise aşırı çamur bulunan Hasan Elik, “Tamam her şeyi açıklayacağım” dedi. Türkan Korkmaz ile Bünyamin Erim"in bir birlerini sevdiğini, sürekli birlikte olduklarını kaydeden Elik şunları anlattı:
“Olay günü ben, Bünyamin ve arkadaşımız Ramazan Armut alkol aldık. Daha sonra kullandığım otomobilime binip, Bünyamin"in telefonla konuştuğu Türkan Korkmaz"ı Yavuz Selim Mahallesi"nde otobüs durağından aldık. Misi Köyü"ndeki çamlık alana gittik. Türkan Korkmaz ile önce ben daha sonra Ramazan cinsel ilişkiye girdi. Türkan Korkmaz ile cinsel ilişkiye giremeyen Bünyamin, kadının "Sen nasıl erkeksin. Erkekliğin yok" demesine sinirlendi. Belindeki bıçağı çıkartıp, "Erkeklik öyle değil böyle olur" diye bağırıp, kendisine "yapma" diye yalvaran Türkan Korkmaz"ın boğazını kesti. Sonra bıçağı rast gele vucuduna sapladı. Yorulunca bize, "Sıra sizde. Sizde onu bıçaklayıp suça ortak olacaksınız" dedi. Çok korktum. Ben de bıçakladım. Ramazan"ın suça alet olup olmadığını bilmiyorum. Ardından kullandığım otomobile binerek olay yerinden uzaklaştık. Benim eve geldik. İçerisinden sadece para ve cep telefonlarını aldığımız çantayı, sim kartları ile sobaya atıp yaktık. Ardından cep telefonlarından birini seyyar satıcıya 30 YTL"ye sattık. Böylece cebimizde 210 YTL para oldu. Bu parayı birahaneye gidip alkol alıp, yemek yiyerek harcadık. Onlar saklanmak için Harmancık İlçesi"nde bulunan bağ evine gittiler ben ise evime geri döndüm.”

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Polis, Hasan Elik"in gösterdiği Harmancık İlçesi'ndeki bağ evine baskın düzenledi. Burada saklanan iki zanlıyı da yakaladı. Emniyet Müdürlüğü"ndeki sorgulamalarında Türkan Korkmaz ile cinsel ilişkiye girip parasını, cep telefonunu gasp ettiğini itiraf eden Ramazan Armut, Türkan Korkmaz"ı cinsel ilişkiye giremeyince "Sen ne biçim erkeksin" dediği için Bünyamin Erim"in öldürdüğünü söyledi. Türkan Korkmaz ile aşk yaşadığını doğrulayan Bünyamin Erim ise cinayeti ve gasp olayını arkadaşları Hasan Elik ile Ramazan Armut"un işlediğini öne sürdü.
Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı"nca başlandı. İfadeleri alınan zanlılar, Hasan Elik"in kullandığı otomobilde, Ramazan Armut"un evinde ve cesedin bulunduğu Çamlık Mevkii"nde dereye atılan 3 bıçakla birlikte adliyeye çıkartılacak.