Yeni kurulmasına karşın birçok çalışmalara imza atan Kuşadası Genç Oluşum Derneği "Mustafa" filimin gösterime girmesiyle birlikte başarılı bir etkinliğe daha imza attı. Dernek, Kuşadası"nda hiç sinemaya gitmeyen öğrencileri, Mustafa filmine götürerek, sinemayla tanıştırdı.
Kuşadası Kipa Alışveriş Merkezindeki Cinemarine Sinemasında gösterime giren “Mustafa” filmi ile hiç hayatı boyunca sinemaya gitmeyen 22 öğrenci Kuşadası Genç oluşum Derneği bünyesindeki Tarih Belgesel ve Andac Grubumunun etkinliği ile sinema ile tanıştı.
Kuşadası Genç Oluşum Derneği Başkanı Selim Yıldız , “Derneğimiz bünyesindeki Tarih Belgesel ve Andac Grubumuzda görevli 8 dernek üyesi arkadaşımızın eşliğinde 22 ilköğretim öğrencisini Ulu Onder Atatürk"ün hayatıni farklı bir pencereden izlemeleri, O"nu bugünün şartlarında daha iyi tanıyabilmeleri için Can Dündar"ın önemli eseri "Mustafa" filmine götürdük. Filmin ana fikrine uygun olarak O"nu unutmadığımızı hep hatırladığımızı anlatmak istercesine büyük bir hevesle büyük bir duygu yoğunluğuyla filmimizi izledik” dedi.
Yıldız ayrıca, Kusadası Genc Olusum Dernegi olarak bizim için büyük anlam ve önem taşıyan bu projeyi gerçekleştirmemizde bizden desteklerini esirgemeyen herkese sağladıkları katkılardan dolayı tüm dernek üyesi arkadaşlarım adına teşekkür etti.