RUHLAR BÖLGESİ 
Sinemalarda bu haftaya bir gerilim filmiyle başlıyoruz. Sinema tarihine geçen Saw serisinin ilk filmine birlikte imza atan yönetmen James Wan ve senarist Leigh Whannel, Ruhlar Bölgesi'nde tekrar buluşuyorlar. Yeni taşındıkları evde, üç çocuklarıyla mutlu bir hayat süren Josh ve Renai'nin hayatı, küçük çocuklarının bir kaza sonucu komaya girmesiyle değişir. John ve Renai oğullarını doğaüstü ve esrarengiz olaylardan kurtarmak zorundadır. Filmin başrollerini Rose Byrne ve Patrick Wilson paylaşıyor.
 
KARTAL
Sıradaki film, Kevin MacDonald'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kartal... Genç komutan Marcus Aquila, milattan sonra 140 yılında, efsanevi ninth savaşçılarının İskoçya'da kayıplara karışmasından 20 yıl sonra babasının onurunu kurtarmak için yola çıkar. Marcus Aquila'nın amacı, ninth lejyonunun neden ve nerede kaybolduğunu bulmaktır. Bu gizemi çözmesinde ona yardım edecek olan esir Esca'dır. Filmin başrollerini Channing Tatum, Mark Strong, Jamie Bell ve Donald Sutherland paylaşıyor. 
 
KADININ FENDİ 
Sırada, sosyal adaleti ele alan neşeli ve dokunaklı bir İngiliz komedisi olan Kadının Fendi var. 1968 yılında İngiltere'de Ford fabrikasında cesur bir grup kadın güç birliği yapıyor ve adalet için ayaklanıyor. Ayaklanmanın amacı ise erkeklerle eşit kazanç ve haklar elde etmek. Film, feminist bir ittifaı anlatırken, izleyicileri kahkaha tufanına sürüklüyor. Filmin başrollerini Rosamund Pike, Bob Hoskins ve Miranda Richardson paylaşıyor. 
 
ÖZGÜRLÜK YOLU
Bu hafta vizyona giren ve sizlere önereceğimiz son film ise Özgürlük Yolu. Filmin başrollerinde Colin Farrell, Ed Haris gibi Hollywood yıldızları yer alıyor. 1940 yılında Sovyet Rusya'ya bağlı Sibirya esir kampından özgürlükleri için kaçan farklı milletlere mensup bir grup askerin öyküsünü anlatan film, yaşanmış olayları ele alıyor...