Türkiye otomotiv pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı otomobil firmaları, Ağustos ayında son derece cazip kampanyalar sunuyor. Renault, Fiat, Toyota ve Peugeot şimdi araç alanlara ilk taksidi 4 ay öteleyerek 2011 yılının Ocak ayında ödeme imkanı getiriyor.

Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar uygulamaya koyduğu "Şimdi Al, Ocak'ta Ödemeye Başla" kampanyası kapsamında ayrıca 5 bin 600 liralık peşinatla 13 bin liralık kredi kullananlara ayda 391 liralık taksit ve maksimum 48 ay vadeyle "ötelemeli geri ödeme" imkanı da tanıyor.

5 BİN TL VARAN İNDİRİMLER

Renault ise "Şimdi Al 2011'de Ödemeye Başla" kampanyası ile hediye entegre navigasyon, indirimler ve avantajlı ödeme koşulları ile yepyeni bir Renault sahibi olma imkanı sunuyor. Megane HB modelinin tüm benzinli versiyonlarında 650 lira indirim bulunuyor. Bu fırsatların yanı sıra müşteriler, günde 24 lira ödeyerek yepyeni bir Fluence sahibi de oluyorlar.

Peugeot, 5 bin liraya varan indirimlerin yanısıra Peugeot Finans desteği ile 4 ay öteleme ve modellere göre değişik orandaki kredilere 12 ay yüzde sıfır faiz imkanı tanıyor. Ayrıca, 206 Sedan modelinde de kasko hediye ediyor.

Ford Otosan, Haziran ayında başlatılan ve büyük ilgi gören ayda 490 lira ödemeli kampanyasını 2011 model yılına ait araçlarda da devam ettiriyor.

Ağustos boyunca 5 bin liraya varan indirimler sunan Toyota, yüzde 0,79 faizli kredi ve "şimdi al ilk taksidi 2011'de öde" gibi fırsatları müşterilerle buluştururken dosya masrafını da karşılıyor.

Çoğu Hyundai modelinde 4 bin liraya varan "Ramazan Festivali Kampanyası" indirimi, Volksvagen Transporter ve Caravelle modellerinde 5 bin 800 liraya varan indirimler, Nissan'da Micra ve Note modellerinde 12 bin lira için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı devam ediyor.

Yenişafak