AYDINPOST MAGAZİN/Elvan ÇETİN-Bu hafta sonu Kuşadası'nda rüya gibi bir düğün töreniyle bir ömre imza atan Sinem Altınel ile Cem Esmer'i yakın akraba ve dostları da yalnız bırakmadı.
Hafta içinde Kuşadası Dose Beach Club'ta kına gecesini tertipleyen Altınel ve Esmer aileleri, İsmail Örnekçi'nin seslendirdiği şarkılarla geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkardı. Kına etkinliğinde renkli görüntülerin oluştuğu Dose Beach'te Sinem ile Cem de arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
 
 
 
DÜĞÜN CHARİSMA'DA YAPILDI
Altınel ile Esmer ailelerinin mutlu günü Kuşadası'nın gözde otellerinden Charisma'da devam etti.
Seçkin davetlilerin katılımıyla önce nikah töreni yapıldı. Nikahta Sinem Altınel'in şahitliğini Ayşen Erkul ile Duygu Koronel, damat Cem Esmer'in şahitliğini ise Cem Oskay ve Erkan Şimşek yaptı.
Evlilik cüzdanını teslim alan Sinem Altınel sevincini hayat arkadaşı Cem Esmer ile paylaştı.
Blue Note orkestrasının birbirinden seçkin şarkılarıyla geç saatlere kadar eğlenen davetlilere gecenin bitimine yakın gelin Sinem Altınel'in babası Vedat Altınel ile abla Meltem Altınel de birer tane Türk Sanat Müziği eseri okuyarak geceye renk kattı.
İstanbul'da uluslararası gözlük firmasında yöneticilik yapan Cem Esmer ile Novo Nordisk İlaç firmasının İnsan Kaynakları Uzmanı Sinem Altınel'in kıyafetlerinde Vakko'yu tercih ettikleri öğrenildi.
Genç çift düğün sonrasında balayı için Amerika'ya uçtu.