Kuşadası"nda hava sıcaklığı 32 dereceye kadar yükselirken, plajları, havuzları ve aqua parkları dolduran tatilciler insan seli görüntüler oluşturdu. Bu arada, üniversite sınavına giren adaylarda, sınavın ardından öğleden sonra Kuşadası plajlarına koştu.
Meteoroloji Müdürlüğü"nden edinilen bilgiye göre, hava sıcaklığının 32 dereceyi bulduğu Kuşadası"nda deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece olarak gerçekleşti. Meteoroloji yetkilileri önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının 4 ile 6 derece arasında artacağı uyarısında bulundu.
Aşırı sıcaklardan bunalan Kuşadalıların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ile günübirlik tatilciler Kuşadası"nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı başta olmak üzere plajlar, otellerin havuzları ve aqua parklara koştu. Tatilciler bir yandan serinlerken, bir yandan da deniz, kum ve güneşin keyfini çıkardı. Sezonun en kalabalık günlerinin yaşandığı Kuşadası Kadınlar Plajı"nda iğne atsan yere düşmez görüntüler oluşurken, ÖSS"den çıkanlar da soluğu plajlarda aldı. Öğrenciler, deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşayarak, sınav yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalıştı.