Denizli'nin, menajer Sinan Engin ile çalışmak istememesini belirtmesinden sonra Engin'in görevine son verildiği de belirtildi. Sinan Engin ise sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığını söyledi.



Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın ardından Sinan Engin'in de istifası kabul edildi !..

Göreve Mustafa Denizli'nin gelmesinin ardından menajerlik sistemi kaldırıldı ve Engin de görevi bıraktı.
Lig TV'den Ömer Güvenç'in haberine göre Sinan Engin'in 2 gün önceki istifasını reddeden yönetim, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından menajerlik sistemini kaldırdı ve Engin'in istifasını işleme koydu.

Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın yapacak. Yeni dönemde Tayfur Havutçu menajerin yaptığı görevleri de üstlenirken, Sergen Yalçın ise daha çok taktik oluşturmada ve oyuncu seçimlerinde rol alacak.

Sinan Engin, iki gün önce istifasının kabul edilmediğinin açıklanması üzerine 'İstifamı rafa kaldırdım. Demirören ile geldim, Demirören ile gideceğim. Beşiktaş'ın başına yerli hoca düşünmüyoruz. Yeni hocamız mutlaka yabancı olacak ve ona Beşiktaş'ı en iyi anlatacak kişi benim' diye konuşmuştu.

MUSTAFA DENİZLİ İSTEMEDİ

Siyah beyazlı takımın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli bugün siyah beyazlı kulüple anlaşmadan önce teknik kadrosunda menajer sıfatıyla bir birim istemediğini ve bu doğrultuda Sinan Engin ile çalışmayacağını belirtti.