Antrenörleri Şimşek Göpınar ile Söke Belediyesi"ne gelen Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü karatecileri Türkiye birincisi Görkem Kaçar, Türkiye üçüncüleri Cenkay Koza ve Beyza Nur Aras ile Türkiye altıncısı Aleyna Güzel"i Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna ile Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkaya karşıladı. Söke Belediye Meclis Salonunda kabul edilen Söke"nin şampiyon Şimşeklerine hediyeler sunuldu.

Gençleri spora yönlendiren ve sporu sevdiren tüm çalışmaların yanlarında olduklarını dile getiren Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı; “Türkiye Şampiyonası"na katılıp 1600 sporcunun içinde 5 sporcu ile katıldığınız şampiyonadan 4 başarı ile dönmek gerçekten çok güzel bir başarı. Bu başarıyı elde etmelerinden dolayı genç sporcularımızı ve antrenörleri Şimşek Gökpınar arkadaşımızı kutluyorum. Türkiye Şampiyonluğu bize mutluluk ve gurur yaşattı. Başarılarının devamının geleceğine inanıyorum” dedi.

Bir süre Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü"nün şampiyon karatecileri ile sohbet eden Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, antrenör Şimşek Gökpınar"dan da karate sporu ile ilgili bilgi aldı. Antrenör Gökpınar karate sporunu anlatırken, sporcular çeşitli figürler yaparak göz doldurdu.

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Şimşek Gökpınar, Şampiyonalarda Söke"nin ismini temsil etmekten ve Söke"yi tanıtmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek; “Söke Belediyesi olarak sizlerden devamlı destek görmekteyiz” diye konuştu.
Gökpınar, Belediye Başkan Yardımcılarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.