Liverpool'un Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği kötü performansın ardından teknik direktör Rafael Benitez'in gönderileceği şeklindeki dedikodular yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Daily Mirror Gazetesi, Barcelona'da başarılı bir kariyer geçmişine sahip olan, Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ı adaylar arasında gösterdi. Kısa bir süre önce Milan'ın da Hollandalı çalıştırıcı ile ilgilendiği ileri sürülmüş, bunun üzerine sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, 'Rijkaard'ın sözleşmede tazminat maddesi var. Tazminatını ödeyince gidebilir' açıklamasını yapmıştı. Bu arada Daily Mirror Gazetesi Liverpool yönetiminin Frank Rijkaard'ın yanı sıra bir dönem Almanya Milli Takımı'nı ve Bayern Münih'i de çalıştıran Jürgen Klinsmann ile ilgilendiğini yazdı. Bu arada İtalyan La Gazetta depllo Sport gazetesi, Liverpool için Inter teknik direktörü Jose Mourinho'nun ismini öne sürdü. Son dönemde büyük bir düşüş yaşayan İngiliz ekibi, Premier Lig'de üst üste oynadığı Chelsea ve Sunderland maçlarında mağlubiyetle ayrılarak 8. sıraya kadar geriledi. Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece Debrecen'i yenerken, Fiorentina'ya deplasmanda, Lyon'a da evinde boyun eğerek taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Ada basını, Liverpool'un bu hafta sonu Manchester United'la oynayacağı karşılaşmada, alacağı kötü bir sonucun Rafael Benitez'in sonu olacağı yönünde görüş birliği içinde.

Büyük kaptan Fener'i yenin

Galatasaraylı taraftarlar, kaptan Arda Turan'a maç öncesinde sevgi gösterisinde bulundu. Sarı kırmızılılar, tribüne çağırdıkları genç oyuncuya 'Büyük kaptan Arda', diye tezahüratta bulunurlarken, Arda'dan, Fenerbahçe'yi yenmelerini istedi. Cim Bomlu futbolseverler, daha sonra tüm oyuncuları teker teker tribünlere çağırıp, yumruk şov yaptırdı. Taraftarlar, maç öncesinde Fenerbahçe aleyhine tezahüratta da bulundu. Karşılaşmayı Mircea Lucescu'nun Rumen milli takım teknik direktörü olan oğlu Razvan Lucescu ve Servet Çetin'in kız arkadaşı Alessandro Alaros da tribünden izledi.

Şampiyon sahne alıyor

Tekerleklİ Sandalye Basketbol Kıtalararası Turnuvası bugün Japonya'da başlayacak. Geçtiğimiz yıl kupayı Türkiye'ye getiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak yine Avrupa Kıtası'nı temsil edecek. İlk maçında bugün saat 13.00'te Diablos'la karşılaşacak olan Sarı kırmızılı ekip, yarın 11.00'de Mungwungwa, pazar günü de Miyagi Max ile oynayacak.

Artık zamanı geldi

GS TV'ye röportaj veren Serkan Çalık, Hem Türkiye liginde, hem Avrupa Ligi'nde başarı olmanın zamanın geldiğini söyledi Serkan, 'UEFA Avrupa Ligi'ni kazanıp taraftarlarımıza hediye etmeliyiz. İnşallah bu sezon olur' dedi. Fenerbahçe ile yapacakları derbiye değinen genç oyuncu, 'Pazartesi gününden beri idmanlarda herkes bu derbiyi konuşmaya başladı. Ama sakin olmak gerekiyor ve heyecanlanmamak lazım. Kazacağımızı ümit ediyorum' diye konuştu./akşam