Ör-Koop Süt Müdürü Mehmet Şimşek AA muhabirine yaptığı açıklamada, işletmenin bölgedeki en büyük hayvancılık kooperatifi konumunda olduğunu söyledi. 
     Bünyelerinde 12 bin sağmal inek bulunduğunu anlatan Şimşek, ortaklarından günde ortalama 150 ton süt aldıklarını ifade etti. 
     Aldıkları sütlerin 15 tonunu kendi mandıra tesislerinde peynir, yoğurt, ayran, tereyağı gibi süt ürünlerine çevirdiklerini belirten Şimşek, şöyle konuştu: 
     ''Geri kalan 135 ton sütümüzü de Pınar Süt, Ülker ve Dimes gibi çeşitli süt sanayi kuruluşlarına özel tanklarımızla günlük olarak göndermekteyiz. Bu arada ortaklarımızın kaba yem ve veteriner hizmetlerini de karşılamaya çalışıyoruz. Mısırdan elden edilen silajda bunlardan bir tanesidir. Silaj hizmetleri ile ilgili olarak yeni silaj sezonumuzu açtık. Nazilli'de bulunan Ör-Koop Tarım Market marketimizde Ör-Koop ortaklarımız dışında ki tüm ihtiyaç sahiplerinin de ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Silajları öncelikle dar gelirli ve ulaşımı güç olan ortaklarımız başta olmak üzere tüm ortaklarımıza da vererek ihtiyaçları karşılayacağız.''