Ankara’da Sheraton Otel’de para karşılığı birlikte oldukları türkücü İzzet Yıldızhan tarafından darp edildiklerini iddia eden Müesser Y. ve Elif Su K.’nın polise verdikleri ifadede tartışılan gecenin detaylarını anlattılar.
Milliyet’in aldığı bilgiye göre, darp edildiğini söyleyen Müesser Y. polisteki ifadesinde şunları söyledi: “İzzet Yıldızhan, akşam saatlerinde arkadaşım Elif’i aradı. Elif, yanında benim ve iki arkadaşının daha olduğunu söyledi. İzzet Yıldızhan bunun üzerine Elif’i ve bizi otele çağırdı. Yanında Nihat Doğan’ın da olduğunu söyleyen Yıldızhan, ‘Gelin birlikte eğleniriz’ dedi. Biz de bu davet üzerine 00.30 sıralarında İzzet Yıldızhan’ın kaldığı 1518 numaralı odaya gittik. İzzet bize burada bizlerle birlikte olmak istediğini söyledi. Biz para almadık, ancak bize muhtemelen susalım diye çantamıza 200’er dolar koymuş. Bizim haberimiz yok. Burada birlikte alkol aldık. Daha sonra dördümüz soyunduk, İzzet Yıldızhan da soyundu. Önce benimle sonra 3 arkadaşımla ilişkiye girdi.”
 
İzzet gitti Nihat geldi
Müesser Y. ifadesinde, Yıldızhan’ın odadan çıkmasının ardından Nihat Doğan’ın odaya geldiğini ve Doğan’ın da kendileriyle ilişkiye girdiğini söyledi. Doğan’ın odadan ayrılmasından sonra Yıldızhan’ın yeniden odaya girdiğini söyleyen Müesser Y., Elif Su ve diğer iki arkadaşının banyoya gittiği sırada, ünlü türkücünün kendisiyle ters ilişkiye girmek istediğini, kabul etmeyince ısrarcı olmadığını, ancak yeniden ilişkiye girdiği sırada kendisini istediği biçimde ilişkiye zorladığını öne sürdü. Y. “Bunun üzerine ben bağırdım ve elimle İzzet Yıldızhan’ı itekledim” dedi.
Müesser Y., ifadesine şöyle devam etti: “Bunun üzerine hırçınlaşan İzzet Yıldızhan, agresif tavırlar sergilemeye başladı. Beni tokatlamaya başladı. Duruma müdahale etmek isteyen arkadaşım Elif Su’yu da tokatlamaya başladı. Masanın üzerinde Yıldızhan’ın silahı duruyordu. Biz bundan korktuk ve bir şey yapamadık. Daha sonra polisi arayarak durumu bildirdik.”
Müesser Y. ve Elif Su K.’nın ifadelerinde ayrıca İzzet Yıldızhan’ın tabancayla, tartıştığı Elif Su K.’nın kafasına vurduğunu söylediği öğrenildi. Kadınların ifadelerinde, “Biz İzzet’e şikâyetçi olacağımızı söyledik. Buna sinirlenen İzzet, tabancasıyla Elif Su’nun kafasına vurdu” dedikleri öğrenildi. Polis, Yıldızhan’a ait taşıma ruhsatı bulunan şarjörlü Smith Wesson marka silaha olayda kullanıldığı gerekçesiyle el koydu.
Elif Su K.’nın da arkadaşıyla aynı ifadeyi verdiği öğrenildi. “Fuhuşa teşvik” suçundan tutuklanma istemiyle mahmekeye sevkedilen K., ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Savcılıktan itiraz geldi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Yıldızhan’ın geçtiğimiz hafta sonu Nöbetçi Ankara 6. Sulh Ceza Mahkemesi’nden serbest bırakılmasına ilişkin karara itiraz ettiği öğrenildi. İtirazı, Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi değerlendirecek. İtiraz kabul edilirse, Yıldızhan tutuklanacak.
 
 
 
 
BURNUN YANINDA ÇÜRÜK
Yıldızhan tarafından darp edildiklerini belirten Müesser Y. ve Elif Su K. isimli kadınlar darp edildiklerine dair rapor aldı. Elif Su K. ve Müesser Y.’nin aldıkları raporlarda yüzlerinde morluklar ve kızarıklıklar olduğu tespiti yapılarak, beyin cerrahi konsültasyonu önerildi. Raporun “şikâyet” başlıklı kısmında ise “kadınların baş ağrısı, karına darbe” şikâyeti ile geldikleri ifade edildi. Raporda, “Burnun yanında ekimoz (çürük) ve kafada yanma” teşhisleri yapıldı. Raporda, kadınların kanında alkol bulunduğu da kaydedildi. Müesser Y.’nin doktordan, istemediği biçimde ilişkiye zorlandığını göstermek için ayrı bir rapor daha aldığı da bildirildi.
 
 
 
Yıldızhan’dan üstü kapalı tehdit
Grup seks yapıp escort kızlardan birini dövdüğü iddiasıyla tutuksuz olarak yargılanan İzzet Yıldızhan pazar günü Kanal 7’deki programının çıkışında gazetecileri suçladı. “Gerçekten üzgünüm. Ama ciddi şeyler yaparım. O yazıları yaranların gözlerine sokarım. Ayıp çünkü herkesin ailesi var. Adımı ‘Tecavüzcü Coşkun’a çıkardılar. Kimse beni bitiremeyecek. Ben aslında program yaptığım Kanal 7’ye çok teşekkür ederim. Belki yönetim bu haberlere inanıp programı kaldırabilirdi. Ama kişiliğimi ve beni tanıdığı için programı kaldırmadılar. Peki bunu yazanlar benim kişiliği bilmiyorlar mı? Benim çocuklarım büyüyorlar. Benim ailem sıkıntılı günler geçirdi. Ben yarın bazı şeyleri artık engelleyemeyebilirim. Belki ailemden biri bu haberi yazanları rezil edebilir” şeklinde üstü kapalı bir şekilde gazetecileri tehdit etti.
 
 
‘Ben dövmedim’
Yıldızhan’ın polisteki ifadesinde, Elif Su K.’yı önceden tanıdığını söylediği, kadınlarla 200’er dolardan anlaştığını kabul ettiği ancak “Kadınları ben dövmedim” dediği öğrenildi.
 
milliyet