BAHÇELİEVLER'de, bir program çekiminin yapıldığı özel bir televizyon kanalının stüdyosu silahlı bir kişi tarafından basıldı.


Evden kaçan eşini bulmaları için başvurduğu Müge Anlı"nın programında, ertesi gün eşini ve beraber yaşadığı iddia edilen kişiyi gören Ahmet Ayyıldız (41) çılgına döndü. Ahmet Ayyıldız, silahıyla stüdyoyu basarak eşinin sevgilisi olduğu ileri sürülen Hüseyin Keleş"i kulağından vurdu. Silahtan çıkan rastgele kurşunlar program personeli Ali Kökler"in de elinden yaralanmasına neden oldu.
Bir süre önce eşi Sabriye Ayyıldız"dan ayrı yaşamaya başlayan Ahmet Ayyıldız, eşiyle barışmak için Müge Anlı"nın sunduğu programa başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen program ekibi Sabriye Ayyıldız"ı ve beraber yaşamaya başladığı Hüseyin Keleş"i programa çıkardı. Eşini ve eşiyle beraber yaşadığını öğrendiği Hüseyin Keleş"i ekranda gören Ahmet Ayyıldız çılgına döndü.
Yanına oğlu İ.A."yı da alan Ahmet Ayyıldız, programın çekimlerinin yapıldığı Yenibosna Çobançeşme caddesi üzerinde bulunan stüdyoya geldi. Belindeki silahı çıkartarak stüdyonun bahçesinden itibaren ateş etmeye başlayan Ayyıldız, binanın girişinde rastgele ateş etti ve silahından çıkan kurşunlar program personeli Ali Kökler (26)"in eline isabet etti. Binanın içine girerek canlı yayın yapılan stüdyolara doğru yönelen Ahmet Ayyıldız, kaçmaya çalışan ve eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Hüseyin Keleş"i görerek kurşun yağdırdı. Hüseyin Keleş, kulağını sıyıran bir kurşun ile hafif şekilde yaralanırken, Ahmet Ayyıldız"ı güvenlik görevlileri etkisiz hale getirdi.
Olay yerine çağrılan iki ambulans Hüseyin Keleş ve elinden yaralanan personeli alarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesine götürdü. Hastanede ayakta tedavi edilen iki yaralı daha sonra ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği"ne götürüldü.