Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu, bugün köşesinde "Pavloviç Erdal'ın 'Kurtlar'la dansı!" başlıklı yazısında kanalı, hatta yayın saati belli olan ancak daha ortada başrol oyuncusu dışında kimse olmayan diziyi yazdı.

İşte o yazı

"Pavloviç" Erdal"ın "Kurtlar"la dansı!

Ekrana veda eden "Elveda Rumeli"nin "Sütçü Ramiz"i Erdal Özyağcılar"ın yeni projesinin adı, yönetmeni, senaristi, hatta oyuncu kadrosu bile belli değil, ama yayıncı kuruluşu, hatta yayın günü bile belli oldu. Rus yazar Dostoyevski"nin ünlü romanı "Karamazov Kardeşler"den uyarlayıp, şimdilik "Kapı Kulları" adlı dizinin yapımcısı Medyapım, Show TV ile prensipte anlaştı.

Taraflar henüz sözleşme imzalamadı, ama dizinin hangi gün yayınlanacağı bile planlandı.
Show TV, Erdal Özyağcılar"ın "Karamazov Kardeşler"in babası "Fyodor Pavloviç Karamazov"u canlandıracağı diziyi, perşembe günleri ATV"nin yeni transferi "Kurtlar Vadisi Pusu"nun karşısında yayınlayacak.

Dizinin kanalı ve yayın günü şimdiden belli, ama yönetmeni, senaristi ve oyuncu kadrosu henüz kesinleşmedi. Ancak çekimlerin 20 Ağustos"ta Kaz Dağları"nda başlayacağı kesin.
Çekimlerin Kaz Dağları"nda yapılacak olmasının nedeni ise Özyağcılar"ın canlandıracağı karakterin özelliği. Zira Özyağcılar"ın oynayacağı "Pavloviç Karamazov", ailesi tarafından terk edildiği dağın güç koşullarında sert, kaba ve acımasız bir baba. "Karamazov Ailesi"nin "Polat Alemdar" ve arkadaşları karşısında tutunup tutunamayacağını şimdiden merak etmeye başladım.

Geride bıraktığımız sezon "Aşk-ı Memnu"nun "Kurtlar Vadisi Pusu"ya yaptığını, bakalım "Pavloviç Karamazov ve oğulları" yapabilecek mi?

Vatan