Sektöründe birçok ilkleri gerçekleştiren Türkiye’nin uzman finansman kuruluşu vdf FullKoruma ve FullDestek sigorta ürünleriyle kredi geri ödemelerinde istenmeyen durumlara karşı krediyi ve aileyi güvence altına alıyor. Ödemeler başladıktan sonra hesapta olmayan bir sorunla karşılaşıldığında vdf FullKoruma ve FullDestek devreye girerek teminatlar dahilinde ödemeleri dönemsel olarak üstleniyor ya da kalan kredi borcunu tamamen kapatıyor. Bu tür istenmeyen durumlarda diğer kredi sigorta ürünlerinde sadece kredi kapanırken vdf ve Cardiff Sigorta işbirliğiyle geliştirilen FullDestek ürününde aileye de ayrıca kredi miktarınca ödeme yapılıyor.  
 
FullKoruma ürününde kaza sonucu vefat, tam ve daimi maluliyet, istem dışı işsizlik, geçici iş göremezlik ve tehlikeli hastalıklar teminatlarını içeriyor. Öte yandan FullDestek ise kaza sonucu vefat, tam ve daimi maluliyet durumunda kredi bakiyesini kapatarak kapatılan kredi ile aynı bedelde aileye de bir ödeme yaparak hem krediyi hem aileyi güvence altına alıyor.
 
FullKoruma ve FullDestek sigortalarından faydalanma yaş aralığı 18 – 65 arasını kapsıyor. Ölüm, sürekli sakatlık ve tehlikeli hastalıklar gibi istenmeyen durumlarda ise her iki sigorta da 90.000 TL’ye kadar teminat verebiliyor. Öte yandan işsizlik ve geçici iş göremezlik durumunda ödenecek taksit tutarı 3 bin TL’ye kadar karşılanırken taksit süresi 12 aya kadar devam edebiliyor.
 
vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Volkswagen Financial Services AG’nin %51 ve Doğuş Grubu’nun %49 ortaklığında kurularak 2004 yılında faaliyete geçen vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş, vdf Tüketici Finansmanı ve Doğuş Otomotiv müşterilerine standart çözümler yerine kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet anlayışı ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen en uygun alternatifleri sunmaktadır. vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.; sektörün öncü ve lider sigorta şirketleri ile işbirliği yaparak müşterilerine geniş ürün ve hizmet yelpazesi sağlamayı amaçlamaktadır.
 
Volkswagen Grup markalarına özel sigorta ürünleri sunarak sektörde fark yaratan vdf Sigorta Hizmetleri, marka portföyüne kattığı yenilikçi ürünleriyle, 2010 itibariyle Türkiye’nin en büyük sigorta acentelerinden biri haline gelmiştir.