Yalçın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, kaçan Ahmet U. ise bıçakladığı kişinin ölüp ölmediğini merak edip hastaneye gelince yakalanıp gözaltına alındı.
 
Olay, bu sabah saat 09.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Altınova Mahallesi’ndeki bir tavuk markette meydana geldi. Markette çalışan Ahmet U., iş arkadaşı Mehmet Yalçın’ın kendisinden sürekli sigara istemesinden rahatsız oldu. Geçen hafta arkadaşına 2 paket sigara alan Ahmet U., Yalçın’ın bu sabah yeniden sigara istemesi üzerine tartışma çıktı. "Yeter artık sigara otlanmandan bıktım" sözlerine Mehmet Yalçın, "O zaman ilişkileri donduralım" yanıtını verdi. Ahmet U. da "İki paket sigara borucunu ver, artık konuşmayalım" diye çıkışması üzerine Mehmet Yalçın, arkadaşının üzerine yürüdü. Ahmet U., bu sırada tezgahın üzerindeki bıçağı alıp Mehmet Yalçın’ın kalbinin üzerine sapladı.
 
Kavgayı gören çevredeki esnaf, ağır yaralanan Mehmet Yalçın’ı mahallede bulunan Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne kaldırdı. Yalçın, doktorların müdahalesine rağmen kalbine isabet eden bıçak darbesi nedeniyle hastanede yaşamını yitirdi.
 
Bu sırada Yalçın’ın durumu merak ederek hastaneye gelen Ahmet U. da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.