Antalyaspor'un Kızılcahamam'da önceki gün başlayan 1.Kamp Dönemi, yoğun bir tempoda sürüyor. Oyuncularının alacaklarını tahsil etmesi için Antalya'da kalan ve kampa katılmayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in yokluğu, kampın havasını olumsuz yönde etkiliyor. Antrenörler Şenol Fidan, İlker Kıreker ve Erdinç Mehmet Erol, "Biz görevimizin başındayız. Hazırlıklarımız istenilen düzeyde geçiyor" derken, futbolcuların kafalarının karışık olduğu bildirildi.

Antrenörler, paralarını alamayan oyuncuların kendilerini yeterince çalışmaya veremediklerini belirtti. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yapan kırmızı beyazlı takımın hocaları, temponun giderek artacağını, oyuncuların ikinci kamp döneminde daha rahat bir çalışma ortamı içine gireceklerini söyledi.

KAYNAŞTILAR

Antrenörler, Mehmet Özdilek'in kampa katılmamasını yorumlarken "Yaşanan sorunları Mehmet Hoca ve yönetimin aşacağına inanıyoruz. Bizler hocamız istediği için buradayız. Görevimizi yapıyoruz" dedi. Takıma yeni katılan oyuncular Balili ve Kerim Zengin'in çok kısa bir sürede adapte olduğunu belirten antrenörler, Fatih Ceylan ile daha önceden Kayserispor'da top koşturan Balili'nin hiçbir sorun yaşamadığını ifade etti.
Kerim Zengin'in de Hakan Özmert ile geçmişten gelen arkadaşlığı sayesinde uyum sorununu çözdüğünün altını çizen hocalar, Kızılcahamam kampını çok iyi değerlendirmek istediklerini belirtti. Milli maç için ülkesi Tunus'ta bulunan Ali Zitouni'nin ise 5 Temmuz'da kampa katılacağı bildirildi.

ŞİFO BEKLEMEDE

Oyuncularına verdiği sözü yerine getirememenin rahatsızlığını tekrarlayan Teknik Direktör Özdilek, "Yönetimin daha önce verdiği sözü uygulamasını istiyorum. Öğrencilerime mahcbum" dedi.

Antalyaspor'da oyunculara ödenmeyen eski borçlar, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile Başkan Hasan Akıncıoğlu'nun arasına 'kara kedi' girmesine neden oldu. Özdilek, geçen sezon büyük fedakarlık yaptıklarını hatırlatarak, "Kritik haftalarda oyuncularıma şimdilik paranın ikinci planda olduğunu söyledim. Antalyaspor'un ligde kalması gerektiğini, herkesin alacaklarını tahsil edeceğini, kimsenin bu kulüpten alacağı kalmayacağını belirttim. Bunları yönetimden aldığım teminatla yaptım. Kamp öncesi paraların ödeneceği sözünü de aldım" dedi.

YÜZÜNE BAKAMAM

Özdilek, şöyle devam etti: "Antalya'da kalıp öğrencilerimin hakkını, alacaklarını tahsil etmek görevim. Çünkü onlara sözü ben verdim. Kaldı ki ben de bu ödemelerin kamp öncesi yapılacağını onlara anlattım. Doğru insan olmak, başarılı olmayı istediğimiz öğrencilerimin hakkını korumanın yanlış olmadığını düşünüyorum. Hepimiz profesyonel insanlarız. Şimdi bekliyorum. Para sorunu çözüldüğü anda Kızılcahamam'a gideceğim. Aksi halde bu oyuncuların yüzüne nasıl bakarım. Hangi yüzle Kızılcahamam'a giderim." - DHA