Boğulan iki kişinin serinlemek amacıyla DSİ"ye ait sulama kanalına girdiği, diğer bir kişinin ise tarlasına sulamak isterken kuyuda boğulduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre Aydın"ın Köşk ilçesinde balık tutmak için Altı Eylül Mahallesi Düzün Mevkiinde bulunan sulama kanalına giden M.A.B isimli şahıs kanalda balık tutmak isterken boğularak hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldığı öğrenildi.
Aydın Bozdoğan ilçesi Haydere köyünde keçi otlatmakta olan S.A. sulama kanalına düştü. Yüzme bilmeyen S.A. sulama kanalından çıkmaya çalışırken boğularak hayatını kaybetti.
Öte yandan Aydın"ın Çine ilçesi Sarnıç Köyünde tarlasını sulamak için 3 metre çapında 4 metre derinliğinde su kuyusu kazan H.Ç. isimli şahıs sulama yaptığı sırada dengesini kaybederek önceki gün açtığı kuyuya düştü. Su kuyusundan çıkamyan H.Ç. boğularak hayatını kaybetti. H.Ç."nin eşinin ihbarı ile kuyudan çıkarılan şahısın cesedi otopsi için Çine Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.
Cumhuriyet Savcılığı tararafından el konulan olaylarla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.