Niyetliyseniz serin tutan giysileri tercih edin. Serin yerlerde gezintiye çıkın...
 
Havadaki nemoranının yüksekliği, bunaltan sıcaklar insana ne giyeceğimsorusu sorduruyor. Kuşkusuz sıcak havalarda serin tutan giysileri tercih etmek gerekiyor. Serin yerlerde gezintiye çıkmak da hayatı kolaylaştırır. Alışverişmerkezleri sizi sıkmadan,mantıklı alışveriş yaptırır. Şimdiden yeni sezon vitrinlerde görülmeye başladı. Yeni sezonda grafik desenler, renkli danteller, parlak renkler,midi elbiseler ve etekleri, renkli güderiler ve kemerleri çok göreceğiz. Yeni sezon giysilere bakarken bile inanın serin günleri düşünerek serinleyebiliyorsunuz. Sadece alışveriş yaparken soyunma kabinleri sıcaklarda rahatsız edebiliyor, lütfen ter kokan, çok küçük soyunma kabinlerinden uzak durun. Alışverişinizi hızlı yaptırıp size hataya sürükleyebilir. Giymeyeceğiniz giysileri aldırabilir.
 
Yaz sıcakları için öneriler
 
Çok terlemekten ve ardından oluşan terden şikayetciyseniz sizemuhteşem bir deodorant önereceğim:Diclore. Kesinlikle ter kokmayacaksınız.
 
- Ayaklar yazın çok önemli. Giydiğiniz terliğinizde veya açık ayakkabınızda ayak topuğunuz bakımlı olmalı. Benim de kullandığım‘Vazelin hydrating foot cream’ çok güzel. Topuklarınızı törpüledikten sonra sürün, farkı göreceksiniz.
 
- Sabahları güne duş alarak başlayın, en sonunda soğuk duş alın ve yüzünüze buzmasajı yapın. Ben kendimi yorgun hissettiğimzamanlar özellikle alnıma, göz etrafıma ve ağız bölgeme buz masajı yapıyorum, inanın güne daha zinde başlıyorum. 
 
- Eczanelerden alabileceğiniz deniz minarelleri olan serinletici vemakyaj sabitleyeceği benimbu sıcak günlerde çantamdan ayırmadığım spreyimdir. 
 
- Kadınların olmazsa olmazı da sıcaklarda akmayanmaskaradır. ClinigueHigh Impact Curling size önerebileceğim maskara.Doğal ve akmıyor ve kirpiğinize de zarar vermiyor. 
 
- Erkeğin ve kadının vazgeçemediği şeydir parfüm. Sıcak günlerde ağır olmamalı ve fresh kokular tercih edilmeli. JoMalone parfümlerini size önerebilirim. Parfümleri birbirinin üzerine sıkarak kendi karışımınızı yapıyorsunuz. - 
 
- Narenciye içeren parfümleri tercih edebilirsiniz.Önemli olan seçeceğiniz parfümün yaz sıcaklarında etrafınızdakileri bunaltmaması.
 
Mutlu kişiler, mutlu ilişkiler
 
Sevgili okurlar hafta sonum yoğun aynı zamanda çok güzel duygu yüklü geçti... Benim için çok özel bir çiftin Sapanca’da evliliiğe ilk adım olan bir nişan törenindeydim. Sevgili Didehan’cığım ve Efkan’ın güzel ve stil bir davetiydi... Sakarya’da 1990 senesinde eşimin Sakaryaspor’da futbolcu olduğu dönemde üç sene yaşadığım, çok güzel dostluklar kurduğum, Ramazan ayını hiçbir yerde yaşamadığım iftar sofralarını, sahurlarını orada yaşadım. Güzel ve mistik bir havası olan anılarımı tazelediğim bir haftasonu oldu. Canım enişteciğim sevgili Kayıhan’ın konuklarını çok güzel ağırladığı çok şık ve zarif giyinen kişilerle dolu özel bir gece oldu. Allah ömür boyu mutlu etsin. Mutlu kişiler, mutlu ilişkiler kurar ve hayatta başarıya ulaşır, girdiği her yerde ilgi görür ve giydiği giysisini çok iyi taşır.
 
Her sezonun vazgeçilmez rengi: RUDRA
 
Aslında birçok renge göre, en kolay renk pudra ve tonlarıdır. Beyazdan grilere kadar pek çok uçuk açık tonla kombinlenebilir. Mesela kahverengiyle çok iyi uyum sergileyen bu tonu, lacivert gibi ciddi renklerle de kullanıp bir denge tutturabilirsiniz. Geometrik desenleri ya da çizgilileri de bu sakin tonlarla sadeleştirmeniz mümkün. Romantik ama daha da romantik takılmak istiyorsanız bu sıcak yaz akşamlarında, dantellerle ya da ipeklerle destekleyip sıcak günlerde farklılığınızı konuşturursunuz.