19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Sibel Can muhteşem sahne performansıyla otel misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı. Yeni albümünün birbirinden güzel şarkılarını ilk kez Kaya Artemis’te seslendiren Sibel Can, 2,5 saat süren konserinde dinleyicilerinden tam not aldı.

“MURADIMIZA ERDİK”

Konser öncesi Kaya Artemis’te basının karşısına ünlü modacı Nur Yerlitaş imzalı derin göğüs dekolteli pullu elbisesiyle çıkan Sibel Can bir hayli iddialıydı. Sibel Can “Muradımıza erdik. ‘Çok Hoppasın’ adlı müzik parçasına klibimizi çektik. Hatta dün ilk kez TV’de yayınlandı” diyerek yeni klibinin müjdesini verdi.

“MEŞK” HALİNDEYİZ

Kaya Artemis’te basına verdiği röportajda Sibel Can albümünün adını taşıyan “Meşk” i vurgulayarak, ”Meşk” halindeyiz. Bu yazdan çok umutluyum. Konser dolu bir yaz geçireceğim.” dedi. Oğlu Engin Can’ın, Amerika’dan yeni geldiğini, kızı ve oğluyla bol bol tatil yapacaklarını dile getirdi. Sahne çalışmalarına göre tatillerinin rotasını belirleyeceklerini söyledi.

“HAKAN İLE HEP GÖRÜŞÜYORUZ”

Sahne öncesi Sibel Can, geçtiğimiz günlerdeki “Hakan Ural ile buzları eritti” haberine açıklık getirdi. Hakan Ural ile hep görüştüklerini herhangi bir küslüğün söz konusu olmadığı sadece basının onları yakalayamadığını ilk kez Kaya Artemis’te söyledi. Kendisinin geçtiğimiz hafta bir iş toplantısından çıktığını ve tesadüf olarak Etiler’den geçerken oğlu Engin Can’ı ve Hakan Ural’ı gördüğünü dile getirdi. Karnının çok acıktığını ve oğlu EnginCan’ın onu düşünerek ekmek getirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı Sibel Can ; “Ana-Oğul”un doğal ilişkisi dedi. Muhabirlerin EnginCan’ın yakışıklılığının babasına çekmesinden dile getirirken ünlü şarkıcı Sibel Can muhabirlerin lafını keserek “Benim oğlum bana benziyor. EnginCan çok yakışıklı bir çocuk” dedi.