MAGAZİN gazeteciliği zor iştir. Bazen duyumlar üzerine haber yapmak zorunda kalabiliyoruz. Habertürk Magazin olarak bu duyumları birkaç yerden doğrulatmadan kesinlikle sayfalarımıza taşımıyoruz. Ateş Çelik"in 20 Mart"ta gazetemizde yayınlanan "Sibel Can boşanıyor" haberi de işte böyle bir haberdi. Ancak Can, o günlerde eşi Aksüt"ün elinden tutup davetlere katılarak ve demeçler vererek haberimizi yalanladı. Ama zaman bizi haklı çıkardı.
MAL PAYLAŞIMI TALEP ETTİ

SİBEL Can, eşi Sulhi Aksüt"ten boşanmak için avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla Beykoz Aile Mahkemesi"ne başvurdu. Can, boşanma dilekçesin de, mal paylaşımı talebinde bulundu ve Aksüt"ten olan oğlu Emir"in velayetinin kendisine verilmesini istedi. Ünlü sanatçı bununla da kalmadı. İlk eşi Hakan Ural"dan olan çocuklarına kötü davrandığı ve evde paniğe yol açtığını öne sürerek mahkemeden Aksüt"ün 6 ay evden uzaklaştırması kararı aldırdı.

YA EVDEN GİDECEK YA DA HAPSE GİRECEK

Sibel Can"ın mahkemede aldırdığı evden uzaklaştırma kararı, polis tarafından Sulhi Aksüt"e tebliğ edilecek. Mahkemenin kararında, “Davalının, Sibel Can"ı iletişim vasıtalarıyla rahatsız etmemesi, varsa silah ve benzeri araçlarını
güvenlik güçlerine teslim etmesine...” yazıyor. Aksüt karara uymazsa hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.