Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Antrenörü Mesut Toros, “15 günlük Gölcük kampı bizim için çok iyi geçti. Aydın"daki çalışmalarımızda şu an için iyi gidiyor. Yaptığımız plan-programı bozmadan çalışıyoruz” dedi
“FORMAYI HAKEDEN GİYECEK”
Transferi kapattıklarını kaydeden Toros, “Zülküf ve Hakan Sofuoğlu transferleri ile transferi bitirdik. Rotasyonu bol, alternatifli bir kadro kurduk. Formayı klasik tabirle, hak eden giyecek. Takım,ilk idmandan itibaren kaynaşma gösterdi. Aydın"a yakışır, sevgi saygı takımı oluşturduğumuza inanıyorum. ” diye konuştu.
“CUMARTESİ BOZDOĞAN İLE HAZIRLIK MAÇI“
Öte yandan Aydınspor 1923, Cumartesi günü Bozdoğan Belediyespor ile Aydın"da hazırlık maçı yapacak. Bozdoğan maçı ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz; “Hazırlık maçı yapmak için rakip arayışı içindeyiz. Hazırlık maçlarında kendi gücümüze yakın ve bizden güçlü takımlarla oynamak istiyoruz ancak rakip bulamıyoruz. Bozdoğan takımı ile iyi ilişkiler içindeyiz. Cumartesi günü oynayacağımız maçta genç oyuncularımızı göreceğiz. Hazırlık maçları lig için ölçü değil, farklı galibiyet alsakta, mağlubiyet alsakta önemli değil” diye konuştu.
“GRUP BELLİ OLDU”
Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) resmi sitesinden yapılan açıklamada Aydınspor 1923"ün rakipleri belli oldu. Bölgesel Amatör Lig"de 8. Grup"ta mücadele edecek olan siyah-beyazlı ekip, Çine Madranspor, Kuşadasıspor, Muğlaspor (Muğla),Turgutreisspor (Muğla),Yeni Milasspor(Muğla),Konakspor(Denizli),Yeşilköyspor(Denizli),Bereketli Belediyespor (Denizli),Bucak Belediye Oğuzhanspor (Burdur) ile aynı grupta yer alacak. Ayrıca gruba, Bölgesel Amatör Lig"de İzmir"i temsil edecek olan 5 takımdan 3 ü yapılacak kura çekimi sonrası eklenecek.