Dillerden düşmeyen şarkılarını söyleyen Aksu, yaptığı esprilerle de herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Sezen Aksu, temmuz ayında gerçekleştirdiği üç konserden sonra önceki akşam yoğun istek üzerine yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu.

Neşesi yerinde olan Aksu, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Aksu'nun o akşam özel bir konuğu vardı. Onno Tunç'un kızı Ayda, Aksu'yu konserinde yalnız bırakmadı. Konserin sonunda "Kızım" diyerek takdim ettiği Ayda'yı 'zorla' sahneye alan Aksu, seyircilerle tanıştırdı. Aksu, keman çalan genç müzisyenin çok yetenekli olduğunu ancak göz önünde olmaktan hoşlanmadığını söyledi.

HALA SAHNEDEYİM

Dillerden düşmeyen şarkılarını söyleyen Aksu, yaptığı esprilerle de herkesi güldürdü. HaberTürk'ün haberine göre; her zaman gençlerin önünü açmaya çalıştığını anlatan şarkıcı, "36 yıldır sahnedeyim. Hep birilerini yetiştireyim, bizden sonra boş kalmasın diye uğraşıyorum ama hâlâ sahnedeyim" dedi. Ardından genç müzisyen Okay'ı sahneye davet eden Aksu, "Okay kardeşim sayılır ama kellik ona çok yakışıyor. Bilirsiniz ben kellerden hoşlanırım" diyerek herkesi güldürdü.