Türk Müziği’ne unutulmaz eserler kazandıran iki dev isim; söz yazarı ve bestekar Sezen Cumhur Önal ile Berkant, 24 Eylül 2011 Cumartesi günü saat 20:00’de Forum Aydın’da Aydınlılarla bir araya gelecek…
 
Aydın’ın ilk açık hava alışveriş merkezi Forum Aydın, keyifli alışverişin yanı sıra ev sahipliği yaptığı birbirinden önemli etkinliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Forum Aydın, 24 Eylül 2011 Cumartesi günü iki dev sanatçıyı ağırlamaya hazırlanıyor. 
 
Türk Pop Müziği’nin öncülüğünü yapan ve müziğe yaptığı hizmetlerden dolayı devlet sanatçısı unvanıyla onurlandırılan Sezen Cumhur Önal ile “Samanyolu” şarkısıyla müzik dünyasının unutulmayanları arasına giren Berkant, 24 Eylül Cumartesi saat 20:00’de Aydınlı sevenleriyle bir araya gelecek.
 
Yaşamı boyunca 900'ün üzerinde şarkı sözü yazan, radyo ve televizyonlarda şarkıları sunarken arka arkaya sıraladığı onlarca romantik cümlelerle hafızalara kazınan Sezen Cumhur Önal ve “Hayat Sevince Güzel” gibi unutulmaz eserlere imza atan beste, şarkı sözü uyarlaması ve yazarlığı yapan Berkant, unutulmaz eserlerini Forum Aydın misafirleri için seslendirecek.