KIRIKKALE'de 50 yaşındaki Aynur G., sevgilisi 41 yaşındaki Ramazan D. ile birlikte plan yaparak, kocası 53 yaşındaki Saim G.'yi, evde birasına fare zehri atarak öldürmek istedi. Fare zehrinin alındığı işyeri sahibinin durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulunması üzerine kadın ile sevgilisi yakalanırken, baygın halde bulunan Saim G. ise hastaneye kaldırıldı.

Merkez Gündüoğdu Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi Aynur G., kocasının arkadaşı olan, kendisi gibi evli ve 2 çocuk babası Ramazan D. ile yasak ilişki yaşıyordu. Kadının kocası Saim G.'nin durumdan şüphelenmeye başladığını anlayan iki sevgili onu öldürmek için plan yaptı. Aynur G., kocasıyla evde bira içerken, sevgilisini de çağırdı. Burada iki sevgili, Saim G.'nin içtiği biranın içine fare zehri kattı. Bu arada, kadının fare zehri aldığı işyeri sahibi de durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, Aynur G. ve Ramazan D.'yi alkol alırken, Saim G.'yi de salon ortasında baygın halde buldu. Saim G., olay yerine çağrılan ambulans ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılırken, sevgililer ise gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen ve suçlarını itiraf eden şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastaneye kaldırılan ve midesi yıkanan Saim G.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.