Gerçek bir hikâyeden esinlenerek televizyona aktarılan, 26 bölüm yazıldıktan sonra çekimlerine başlanan “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisi son bölümündeki “tokat” ve “minik Osman"ın denize düşme” sahneleriyle reytinglerde zirve yaptı.

Dizinin yayınlanan son bölümünde yalnız yatmaktan korkup yatağını ıslatan ve Carolin"i sinirlendiren Osman, sonunda üvey annesinden tokatı yedi. Buna şahit olan Ali Kaptan, Caroline"e saldırdı ve oğlunu sahile götürüp denizi ve gemileri anlattı. Ancak özlediği gemi hayatını ona anlatırken yanından kalkıp gittiğini görmedi. Osman denize düştüğünde ise reytingler tavan yaptı. İşte o sahne 28.00 izlenme oranı, 62.10 izlenme payıyla Türkiye"de tam14 milyon kişiyi ekrana adeta hapsetti.

Aylardır oyunculuğuyla herkesi ekrana bağlayan dizinin minik yıldızı Osman"a 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi hayat veriyor.

Habertürk'ün haberine göre iki yaşından beri reklam filmlerinde rol alan Emir Berke, diziye 200 rakip arasından mimiklerini iyi kullandığı için seçildiğini söylüyor. Büyüyünce köpek balığı bakıcısı olmak isteyen Zincidi, “Sokakta insanlar yanıma gelip öpmek istiyorlar. Fotoğraf çektiriyorum. Konuşmak isteyenler de oluyor. Sorularına cevap veriyorum. Ama ben hayatta en çok balıkları seviyorum. O nedenle "Dizide ne olacak?" diye soranlara balıkları anlatıyorum” diyor.

Dizinin minik kahramanı sette bir pedagog ve iki oyuncu koçuyla çalışıyor. Şiddet sahnelerinde de psikolojisi bozulmasın diye yakın planları çekilip setten çıkarılıyor. Yine Habertürk'ün haberine göre küçük yıldız diziden haftada yaklaşık dört bin lira kazanarak ailesinin gelirine ciddi bir katkı da sağlıyor.