DHA'nın haberine göre olay, saat 01.00 sıralarında Kağıthane, Çağlayan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Acar (32) idaresindeki otomobile, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla ateş açıldı.

Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken yaralanan Ömer Acar direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, park halindeki kamyonete çarparak durdu. Saldırganlar ise olayın hemen ardından kaçarak kayıplara karıştı.

VÜCUDUNA 6 KURŞUN İSABET ETTİ

Kağıthane Temizlik İşleri Müdürlüğü binasındaki görevliler, silah seslerini duyar duymaz olay yerine yöneldi. Görevliler, araç içindeki 2 yaralıyı yaklaşık 150 metre uzaklıktaki özel bir tıp merkezine götürdü. Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerine 6 adet kurşun isabet eden Ömer Acar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif şekilde yaralanan Efe Mustafa Türkmen ise tıp merkezinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

OTOMOBİL VE ÇEVRESİNDE İNCELEME YAPILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, cadde üzerinde seyir halindeyken tabancayla taranan otomobil ve çevresini güvenlik şeridine aldı. Yapılan incelemede araç çevresinde çok sayıda mermi kovanı bulunurken, otomobil içinde de 2 adet tabanca ele geçirildi. Polis, incelemeler sırasında delil toplayıp görgü tanıklarının ifadesini aldı.

KİMLİKLER SAHTE OLABİLİR

Polis ekipleri, silahlı saldırıda vurulan şahıslardan Ömer Acar ve Efe Mustafa Türkmen’in üzerinden çıkan kimliklerin sahte olma ihtimali üzerinde duruyor. Polis, kaçan saldırganların yakalanması için de geniş çaplı araştırma başlattı.