İddiaya göre, “Sen küçük kızla burada ne yapıyorsun?” diyen saldırganlar, Gökhan Dal"ı dövüp, kalçasından bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

Karapınar Mahallesi Altay Caddesi"ndeki piknik alanında dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda Gökhan Dal, aynı mahallede oturan İ.B. ile birlikte gezmek amacıyla piknik alanına gitti. İddialara göre Gökhan Dal, piknik alanında otururlarken İ.B."ye sarılıp sevişmek istedi. Bu sırada yoldan geçen kimliği belirsiz 2 kişi yanllarına gelerek gelerek, Gökhan Dal'a, “Sen küçük kızla burada ne yapıyorsun?” dedi ve ardından İ.B."ye evine gitmesini söyledi. Gökhan Dal"ın 2 kişiye “Bu benim kız arkadaşım. Size ne oluyor?” yanıtını vermesi üzerine kimliği belirsiz şüpheliler Gökhan Dal"ı dövüp kalçasından bıçakla yaraladı.

Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Gökhan Dal, telefonla haber vermeleri üzerine gelen polisler tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi"ne götürüldü. Acil serviste gerekli tedavisi yapılıp taburcu edilen Gökhan Dal, kız arkadaşı İ.P. ile piknik alanında oturduklarını belirterek, “Yanyana sohbet ediyorduk. Bu sırada tanımadığım iki kişi yanımıza geldi ve bana saldırdı” dedi.

"SEVİŞMEK İSTEDİ BEN DİRENDİM"

İ.P. ise Gökhan Dal ile aynı mahallede oturduklarını, gezmek için piknik alanına gittiklerinde Gökhan"ın kendisine sarılarak sevişmek istediğini, kendisinin direndiği sırada yoldan geçen iki kişinin yanlarına geldiğini ve müdahale ettiğini öne sürdü. İ.P., tanımadığı 2 kişinin Gökhan"ı bıçakla yaralayıp kaçtıklarını söyledi.

ADLİYEYE ÇIKARTILACAK

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışıldığını, Gökhan Dal hakkında da "küçük yaştaki kıza cinsel tacizde" bulunmak suçundan yasal işlem yapılacağını belirtti. Gözaltına alınan Gökhan Dal"ın, sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi. - DHA