Teknik Direktör Manolo Jimenez ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı olan Başkan Del Nido"nun, özellikle Şampiyonlar Ligi"nde ses getirecek bir ekip kurmaya hazırlandığı ve takımın başına da büyük hayranlık duyduğu Fatih Terim"i geçirmenin planlarını yaptığı öğrenildi

Avrupa Şampiyonası"nda A Milli Takım"ın başarısında büyük pay sahibi olan ve birçok ünlü kulübün yeniden iştahını kabartan Teknik Direktör Fatih Terim"e İspanya"nın Sevilla takımının transfer teklifi yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Başkan Del Nido"nun, Sevilla"nın son dönemlerdeki performansından hiç memnun kalmadığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Manolo Jimenez ile yollarını kesinlikle ayıracağı bildirildi.
Jimenez"in hem ligde, hem de Avrupa"da başarılı olacağına inanmayan ve takımın ortaya koyduğu inişli - çıkışlı grafikten sıkılan Sevilla başkanının vizyon sahibi bir ismi Sevilla"nın başına getirmek için kolları sıvadığı ifade edildi.
Nido"nun özellikle Şampiyonlar Ligi"nde ses getirecek bir takımın hayalini kurduğu, bunun için tüm imkanlarını seferber edeceği kaydedildi. Takımı belirlenen hedeflere taşıyacak güçlü bir hoca arayışına girişen Başkan Nido"nun listesinde ilk sırayı Fatih Terim"in aldığı ve önümüzdeki günlerde tecrübeli hocanın kapısını çalacağı belirtildi.

Her türlü imkan sunulacak
Terim"in başarılarına ve disiplinine hayran olan ve uzun süredir deneyimli hocayı yakından takip eden Nido"nun çok cazip bir teklif sunacağı, hatta transfer konusunda yeni antrenöre büyük imkanlar hazırlayacağı bildirildi.
Euro 2008"den sonra kulüp takımı çalıştırmak konusunda istekli gözüken ve bunu çekinmeden dile getiren Fatih Terim"in bu teklifi nasıl karşılayacağı şimdiden merak konusu oldu. Futbol Federasyonu ile sözleşmesini yenileyen Terim"in iki takım birden çalıştırmasına kesinlikle sıcak bakmayan Başkan Mahmut Özgener"in böyle bir durumda yeniden sıkıntıya düşmesi bekleniyor. Milli Takım"ın Dünya Kupası"na katılma şansının da Terim"in transferinde belirli rol oynayacağı belirtildi.
Bu arada Sevilla Başkanı Nido"nun, Fatih Terim"den olumsuz bir yanıt gelmesi halinde rotasını Marsilya"yı çalıştıran Galatasaray"ın eski hocası Eric Gerets"e çevireceği kaydedildi.

MİLLİYET