KÜTAHYA'da 38 yaşındaki Cavit Can, evli olan sevgilisi H.Y., ormanlık alanda sohbet ederken, yanlarına gelen kimliği belirsiz bir kişinin av tüfeği ile açtığı ateş sonucu başından vurularak öldürüldü. H.Y., ile kocası M.Y., gözaltına alındı.

38 yaşındaki Cavit Can, evli olan sevgilisi 27 yaşındaki H.Y. ile otomobiliyle ormanlık alana gitti. Otomobilden inip kadınla sohbet eden Cavit Can"a, bulundukları yere gelen bir kişi tarafından av tüfeğiyle ateş edildi. Can, kafasına isabet eden domuz kurşunu ile olay yerinde öldü.

Saldırgan koşarak olay yerinden uzaklaşırken H.Y., jandarmayı arayıp yardım istedi. Silah sesini duyduğunu belirten bir çoban da olay yerine gelen jandarma ekiplerine silah sesinin ardından beyaz gömlekli 40 yaşlarında ve saçı dökük birini kaçarken gördüğünü söyledi.

Öldürülen Cavit Can ile yaklaşık 9 yıldır dost hayatı yaşadıkları öne sürülen H.Y. ile kadının kocası 30 yaşındaki M.Y., gözaltına alındı.

Öldürülen Cavit Can"ın cesedi otopsi için Kütahya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Vatan