`BABA Ocağı' dizisinin aktörü Burak Özçivit'in, dizide gelecek sezon rol almayacağını açıklamasının arkasında sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'in olduğu ortaya çıktı.

Dörtkardeşler'in, dizide Burak Özçivit ile rol gereği öpüşen Ceren Hindistan'ı kıskandığı ve sevgilisinden diziyi bırakmasını istediği belirtildi.

Burak Özçivit, "Baba Ocağı projesi benim için şu an askıda. Dizide sürekli öpüşme sahnelerimin olması sevgilimi rahatsız etti. Başka projede yer almayı düşünüyorum" dedi.

Dizide `Güven' karakterini canlandıran Özçivit'in, sevgilisi rolündeki Ceren Hindistan ile sürekli öpüşmesi sevgilisi Zeynep Dörtkardeşler'i çileden çıkarmış, hatta çift kısa süreli bir ayrılık yaşamıştı. Özçivit'e öpüşme yasağı koyan Dörtkardeşler ise, "Daha önce öpüştüğünde yasak getirmiştim. Birbirimizi zaten çok özlüyoruz. Dizi sezon finali yapınca seneye oynamamasını söyledim" diye konuştu.

Bu arada Muğla'nın Yatağan İlçesi Bozüyük Beldesi'nde çekimleri bir yıldır devam eden dizinin sezon finali çekimleri de devam ediyor. AKP Muğla Miilletvekili Yüksel Özden dizi setini ziyaret etti. Milletvekillerinin Baba Ocağı dizisini beğenerek izlediğini söyleyen Özden, "Muğla'nın doğasını kültürünü ve şivesini tüm Türkiye'ye tanıtan güzel bir dizi. Önümüzdeki sezon devam etmesini umuyoruz" dedi. DHA