“Çok romantik, çok zarif, son derece yakışıklı bir sevgilim var. Benden oldukça genç. Ama bunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. 10 yaş büyük sevgilim de oldu ama önemli olan kişiliği ve bir kadına nasıl davrandığı.”

Önce deli sonra seksi oldum

Onu Avrupa Yakası"nın Yaprak"ı olarak tanıdık. Pozitif, enerjisi yüksek, neşeli ve rahat bir oyuncu Hale Caneroğlu. Almanya"da doğan, 10 yaşında Türkiye"ye gelen ve Amerika"da oyunculuk eğitimi alan 35 yaşındaki bu çok yönlü genç kadın, yeni albümü ve adı gizli yeni aşkını Elele dergisine anlattı.

Şu sıralar, Orkid"in “Mutlu Özel Günler” kampanyasının yüzü olarak görüyoruz sizi. Projeden bahseder misiniz biraz?
- Kampanya, genç kızlardan başlayarak tüm kadınlara, özel günlerimizi de tıpkı diğer günler gibi mutlu geçirmemiz gerektiğini anlatıyor.

Peki, siz özel günlerinizde nasıl bir ruh haline bürünüyorsunuz?
- Ben haftada dört gün spor yapıyorum. Uykuma dikkat ediyorum. Alkol kullanmıyorum. Bu yaşam tarzım, elbette beni olumlu etkiliyor. Ayrıca, o kadar yoğun tempoda çalışıyorum ki, regl günlerimi ıskalamak gibi bir şansım yok. Psikolojik olarak da kendimi iyi hissediyorum. “Ah ne güzel, benim mekanizma hala çalışıyor, hala çocuk yapabilirim demek ki” diyorum. Tıpkı regl olmayı olduğu gibi, hayatta her olayı nasıl karşıladığınız çok önemli; bu algı, neyi nasıl yaşayacağınızı da belirliyor.

AYSEL GÜREL"DEN ŞARKI SÖZÜ ALDIM

Çocukluk ve ilk gençlik yıllarınızda, hedef tahtasında oyunculuk yokmuş. Oyuncu olmaya nasıl karar verdiniz?
- Sinema-TV okurken, reji asistanlığı yapıyordum. Bir yandan da harçlık olsun diye reklam çekimlerine katılıyordum. O zaman anladım ki, kameranın önünü arkasından daha çok seviyorum.

Altı yıldır, Yaprak karakteri ile sınırlanmış durumdasınız! “Avrupa Yakası”nın ardından, farklı bir dizi projesinde, farklı bir rolde olmak için sabırsızlanıyor musunuz?
- Elbette ama bir süre oyunculuk anlamında dinlenmeyi düşünüyorum. İki yeni projeye başlıyorum zaten. “Ver Coşkuyu” adlı müzik yarışmasında jüri üyesiyim. “Ah Be Güzelim” diye bir yarışmanın ise sunuculuğunu yapacağım. Eylül ayında albümüm çıkıyor. Sunuculuğa yüklenip, bir de albüm yaparsam, zaten başka şeye zamanım kalmayacak.

Sonbaharda bomba gibi bir albüm mü geliyor?
- Albüm yarılandı sayılır ve benim çok içime siniyor. Aranjörüm; ağabeyim Hakan. Bildiğiniz pop albümü ama biraz da kendi tarzımı yaratmaya çalışıyorum. Aysel Gürel"den bir şarkı sözüm var.

Güzel, sempatik, seksi, komik, iyi şarkıcı... Hangisi olmak daha çok hoşunuza gidiyor?
- Hiçbirini elemem, hepsini büyük bir zevkle kabul ediyorum. Aslında ben sadece kendim olmaya çalışıyorum. Ama şu var ki; bana hep deli kız derlerdi. Lisedeyken en fırlama seçilmiştim. Seksapalite, sonradan, kendi kadınlığımı keşfedince eklendi.

Kendimden çok genç bir sevgilim var

Siz hiç, magazin basınını sevgilileriyle meşgul eden biri değilsiniz. Şu sıralar aşk hayatınız ne durumda?
- Çok romantik, çok zarif, son derece yakışıklı bir sevgilim var. Anne babasını da tebrik ettim zaten; kadınları mutlu etmek üzerine yetiştirilmiş bir erkek. Ancak yeni bir birliktelik...

Aşkta yaş dengesi sizce ne şekilde kurulmalı?
- Şu anki sevgilim benden oldukça genç. Ama çok önemli olduğunu düşünmüyorum. 10 yaş büyük sevgilim de oldu ama önemli olan kişiliği; bir kadına nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği.