Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan"a bağlı Güre köyü Malküpe Mahallesinde meydana gelen olayda Altıntaş köyü sakinlerinden O.K. motosikleti ile Güre köyündeki ormanlık araziye gitti. O.K. burada bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen A.C. (24) ile ormanlık alanda buluştu. O.K. ve A.C."yi, Ö.S. ve üç arkadaşı samimi bir şekilde yakaladı. O.K"nin olduğu gibi A.C. ile arasında gönül ilişki olduğu ileri sürülen Ö.S. ile O.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.S. yanında bulundurduğu tüfekle ateş etmeye başladı O.K. göğüs, kalp bölgesi ile koluna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken; Ö.S. ile üç arkadaşı olay yerinden uzaklaştı.
Ormanlık alanda av tüfeğiyle vurulan O.K. vücuduna isabet eden üç kurşunlar ile motosikleti ile karayoluna çıktı. Karayolunda yaklaşık 3 kilometre gittiği ileri sürülen O.K. aşırı kan kaybından yol ortasında bayıldı. Yoldan geçen sürücülerin trafik kazası zannederek Muğla"nın Kavaklıdere 12 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Kavaklıdere 112 acil servis ekiplerine O.K. trafik kazası geçirmediğini, kendisinin vurulduğunu söyledi. Karayolunda 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından O.K. Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Durumu ağır olan O.K., Yatağan Devlet Hastanesini acil servisi önünde ambulans içinde Genel Cerrah Doktoru Cem Süzen tarafından müdahalesi yapıldı. Ancak, ambulansta yapılan müdahalede, kanaması bir türlü durdurulamayan O.K. Muğla Devlet Hastanesine sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma Ö.S.(45) ile üç kardeşini gözaltına aldı. Jandarmada ilk ifadesi alınan dört kardeşin O.K."yi kimin vurduğu konusunda konuşmadıkları öğrenildi. Ö.S. isimli zanlının tutuklu, diğer üç kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.