Yeni yılda Kıbrıs'taki Kaya Artemis Otel'de sahne alan İbrahim Tatlıses, doğum gününü sevenleriyle kutladı. Gerçek yaşgününü tam olarak bilmediğini söyleyen Tatlıses, "Sekiz kardeş olmamıza rağmen dört kardeşim benimle aynı gün doğmuş. Anam 1 Ocak'ı çok sever. Bu yüzden çok dakik çalışmış" diyerek basın mensuplarıyla şakalaştı.

Fiyatı araştırdım
2009 yılında evlilik planı olmadığını söyleyen Tatlıses, "Kadere inanacaksın varsa olur ama zorla olmaz. Magazin malzemesi olmak için sevgilim var diye açıklama yapmam" dedi. Tatlıses konuşmasına şöyle devam etti: "Gündemde kalmak için 10 bin dolara bir sevgili tutacağım. Sonra hiç sebep yokken ondan ayrılacağım. Piyasa araştırması yaptım fiyatlar genelde bu civarda..." 2009 yılının başında yeni bir albüm çıkaracağını belirten Tatlıses, beş şarkılık bir single çıkaracağının da müjdesini verdi. Tam bir albüm yapmak yerine altı ayda bir böyle single'lar çıkaracağını belirten İbrahim Tatlıses, krizle ilgili kendi şirketlerinden eleman çıkarmadığını, çalışanların maaşlarında düşüş yapacağını açıkladı.

Sesim önemli
Kendisi hakkında herkesin konuşabileceğini ama hiçbir şekilde söylenenleri dikkate almayacağını söyleyen Tatlıses, "30 senedir sahnelerdeyim ve sesimle bir yerlere geldim. Sesim gitmediği sürece de şarkı söylemeye devam edeceğim" dedi.

GAZETEPORT