Çanakkale' de bir markette reyon görevlisi Y.G. (36) , boşanmak istediği Bahadır G. (38) 'in evine sevgilisi olduğu iddia edilen 34 yaşındaki E. S. ile birlikte gitti. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada, Bahadır G., E. S., tarafından ekmek bıçağı ile boğazı kesilerek öldürüldü. Polis ekipleri olay yerinden kaçan Y.G ile E.S'i kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Olay, akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Ahievran Sokak üzerinden bulunan Aytoklar Sitesi A blok, daire 7'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir markette reyon görevlisi Y.G. (36) , boşanmak istediği Bahadır G. (38) ' in evine sevgilisi olduğu iddia edilen 34 yaşındaki E. S. ile birlikte gitti. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada, E. S., Bahadır G.'in boğazını ekmek bıçağı ile kesti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, daire kapısının açık olduğu ve koridordan daire içine kadar kan gölüne dönen adreste, boynu kesilmiş bir erkek cesedi ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bahadır G'nin cesedi otopsi için Çanakkale Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri apartmandan koşarak kaçan Y.G ile E.S'yi kısa sürede olay yerine yakın bir yerde yakalayarak gözaltına aldı.
Y. G. ile Bahadır G'in boşanma davası açtıkları, ancak Bahadır G'in eşinden boşanmaktan vazgeçtiği öğrenilirken korkunç cinayete de bunun neden olduğu iddia edildi.