Benin"li ön liberonun menajeri Rabba, görüşmeyi doğruladı. Fakat 26"lık yıldızın "sorunlu" oluşu ünlü ve yönetim de bu yüzden sözleşmeye maddeler koymak istiyor.

G.SARAY, orta sahadaki "üretememezlik" sorununa çare olarak büyük bir isimle temasa geçti: Stephane Sessegnon.. Fransız ekibi PSG"de 10 numaralı formayı giyen ve oyunun iki yönünü de enfes yöneten Benin"li yıldızla bir süredir temasla olan sarı-kırmızılılar, transferi bir türlü son noktaya getiremedi.

BUNUN sebebi de, Sessegnon"un üst düzey yetenekleri kadar "sorunlu" bir futbolcu olmasıyla ilgili. İki sezon önce Le Mans"tan 9 milyon Euro"ya alınan Benin"li ön libero, kabına sağmayan bir futbolcu. Son olarak bu ayın 21"inde hocası Kombouare"yle özel bir görüşme yaparak “PSG"den ayrılmak istiyorum” dedi.

HATTA sarı-kırmızılıların irtibata geçtiği oyuncunun menajeri Rouddy Rabba da, transferin bitmesi için İstanbul"dan haber beklediklerini söylüyor. Hatta ve hatta G.Saray"ın ilgisini duyan Sessegnon, yakından tandığı F.Bahçeli Niang"dan da “Türkiye"ye gel” çağrısını aldı.
İŞTE tam bu noktada oyuncunun geriye dönük dosyaları can sıkıyor. İdman yapmayı sevmeyen, sık sık "Sakatım" diyerek kaytaran Sessegnon"un bunu PSG"den ayrılmak için mi yaptığını araştıran yöneticiler, hem oyuncudan hem de menajeri Rabba"dan "resmi" garanti talep etti.

2 SEZONDUR KAYIP

YÖNETİMİN isteği, son olarak gönderilen Misimovic"te yaşananların tekrarlanmamasını istiyor ve bu yüzden kontrata özel maddeler koymak niyetinde.

BU sezon ligde 14 maça çıkan ve 10"unda sonradan oyuna girip 568 dakika sahada kalan etkili ön libero, sadece 1 asist üreterek "isteksizliği"ni kağıda döktü. Geçen mevsim de PSG"ye çok fazla bir şey veremeyen Sessegnon, Le Mans"tan geldiği sene ise 34 maçta 6 gol 9 asistle "yıldız" statüsündeydi.

"Çok çalışmalıyız"

UFUK Ceylan"ın hataları sonrası G.Saray kalesini devralan Aykut Erçetin, herkesin daha çok çalışması gerektiğini söyledi: “G.Saray armasını taşıyan kim varsa "Ben bu kulübe daha fazla ne verebilirim" diye düşünmesi gerekir.

ÇÜNKÜ G.Saray gerçekten çok büyük bir camia ve bunun hakkını herkesin, hepimizin her gün vermemiz gerekiyor.”

"Anlayamıyoruz"

RIJKAARD"IN bir türlü sevmediği Barış Özbek, Hagi"yle 2. yarı çıkışa geçeceklerini söyledi: “Bunu neye bağlayacağımızı bilmiyoruz ama bir şanssızlık var ortada. Birkaç tane maç sayabilirim. Bir dakikada hemen 1-0 geriye düşüyoruz ve verilmeyen penaltılar var..

AMA önemli değil, her maçı kazanmak için oynamalıyız. Toparlanacağız.”