Şantajı yapan şoför yakalanıp tutuklandı. İlişki yaşayan kadınlar hayati tehlikeleri olduğu için sığınma evine teslim edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde Arda Akın imzası ile yayınlanan habere göre, Yenimahalle"deki olayda, H.S. (26) ve M.E. (27) adlı iki kadın, beş yaşındaki çocuklarının okul servisi şoförü Sait Y. (34) ile beş ay önce tanıştı. Sait Y."nin kendisiyle ilgilendiğini fark eden H.S., durumu komşusu ve arkadaşı M.E."ye anlattı. M.E., arkadaşına, "Şoför seni seviyor. Cep telefonundan ara ve konuş. Tanışın" dedi. Bunun üzerine H.S., Sait Y."yi aradı, buluşma ayarladı ve servis aracında cinsel ilişkiye girdi.


Arkadaşıyla da birlikte oldu


Sait Y., ertesi gün genç kadının arkadaşı M.E."yi aradı ve "Uzun zamandır sana aşığım. Seninle arkadaş olmak istiyorum" diyerek genç kadınla birlikte olmaya başladı. M.E., olayı anlattığı arkadaşı H.S."den tepki görmeyince, "Sait"in servis arkadaşı Yunus Y. var, yakışıklı çocuk. Sen de onunla arkadaş ol" dedi. H.S. teklifi kabul etti.


Gizlice kayıt yaptı


Yaklaşık iki hafta önce M.E."yi evine getiren Sait Y., genç kadının banyo yaparken çıplak görüntülerini gizlice cep telefonuna kaydetti. Ertesi gün kadını arayan şoför, 500 TL paraya ihtiyacı olduğunu, akşama kadar kendisine getirmesini aksi takdirde görüntüleri internete verip ailesine göndereceğini söyledi.