Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı Hulusi Akşit, Söke Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Trafik yetkililerinin katıldığı toplantıya Söke"nin yanı sıra Didim ve Kuşadası"ndan Şoförler Odası temsilcikleri ile taşıma kooperatifleri başkanları ve servis şoförleri katıldı.
Nazilli ve Aydın"da yapılan toplantıların ardından Söke"de servis şoförlerinin sorunları ele almak istedikleri için toplandıklarını belirten Aydın Esnaf ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit; “Her anne baba, veli çocuklarının okullara en iyi şartlarda ulaşım hizmetinden yararlanmasını arzu eder. Servis şoförlerimiz her konuda duyarlı olmak zorunda. Özellikle hiçbir servis şoförümüzün aracı boşta olsa sigara içmesini arzu etmiyoruz. Aracında sigara içen sürücümüze 590 TL para cezasını yazıp plakasına göndereceğiz. Bu konuda çok hassasız, kimsenin gözünün yaşına bakmayız” dedi.
Bazı servis işletmecileri toplantıda "P" plaka ile ilgili ciddi sıkıntı olduğunu belirterek; “Bazı "M" plakalı araçlarda servis yapmak servis ücretleri arasında dengesizlikler oluşturuyor. Servis ücretlerinin belediyeler tarafından belirlenerek fiyat istikrarının sağlanmasını istiyoruz” dediler.
Toplantıda servisçilere milli eğitim ve ilçe trafik yetkililerince eğitim de verildi.