SEZONA sancılı bir başlangı yapan, hem lig hem de Avrupa arenasında taraftarlarına hüsran yaşatan G.Saray"da değişim başlıyor. Orta sahaya yapılan Misimoviç takviyesiyle hücum anlamında bir nebze olsun rahatlayan sarı-kırmızılılar, Insua"nın da hazır hale gelmesiyle defansif krizin de önüne geçecek. Geçen sezon da baş gösteren savunma zaafını Servet Çetin"i kesip, yerine Hakan Balta"yı görev vererek aşan teknik direktör Rijkaard, yine aynı operasyon için düğmeye bastı.

BU hafta oynanacak G.Antep karşılaşmasında Lucas Neill"ın partneri olarak Hakan Balta"yı sahaya sürecek olan Hollandalı çalıştırıcı, Servet"e "kesik" atıp, yanında oturtacak. Liverpool"dan alınan Insua"yı da sol beke monte etmeyi planlayan Rijkaard böylelikle savunmada yaşanan kopukluğun önüne geçmeye çalışacak.

Eksik Cimbom taktik çalıştı

TEKNİK direktör Rijkaard"ın takıma verdiği iki günlük izin dün biterken, sarı-kırmızılılar G.Antep maçının hazırlıklarına devam etti. Milli takımlarda bulunan yıldızların katılmadığı idmanda şut çalışması üzerinde duran Rijkaard, daha sonra ise öğrencilerine taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı.

Vatan