Fransa kanadı, bu transferin gerçekleşmeyeceğini öne sürerken, Cim-Bom cephesi ise bu olasılığın çok zayıf olduğunu dile getirdi

Galatasaray"dan Marsilya"ya gideceği belirtilen Servet Çetin"in transferi arapsaçına döndü.
Marsilya"nın patronu Robert Louis Dreyfus"un, önceki gün, 5 yıldır başkanlık görevini yürüten Pape Diouf"un işine son vermesinden sonra, Servet"in transferinde başrolde olan sportif direktör Anigo ile kulüp avukatı Julien Fornier"in de görevden ayrılması, sarı-kırmızılılarda soğuk duş etkisi yarattı.

Marsilya"daki bu depremin Servet"in transferini engelleyeceği iddia edilerken, hem sarı-kırmızılı futbolcu hem de Galatasaray cephesi böyle bir olasılığın çok zayıf olduğunu dile getirdi. Marsilya"daki sıkıntılı durum nedeniyle transferin, birkaç gün içinde netleşeceğini ifade eden Servet cephesi, “Transfer türbülansa kapıldı. Ancak herhangi bir kaza olmadan bu iş çözümlenir” yorumunda bulundu.

Servet"in Marsilya"ya transferiyle ilgili olarak Fransa cephesinden gelen haberler ise hiç de umut verici gibi değil. Kulübe yakın kaynaklar, Fransız kulübünde yeni bir dönemin başladığına dikkat çekerek, Diouf"un transfer politikasının aynen devam etmeyeceğini dile getiriyorlar. Servet"in transferinin Teknik Direktör Deschamps"a rağmen askıya alınabileceği de ifade ediliyor.
Bu arada Galatasaray"da stoper transferi için futbol komitesi üyesi Haldun Üstünel çalışmalarını sürdürüyor. Cim-Bomlu idarecinin Hollanda"da, Ajax"ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer için kulübüyle pazarlık halinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, Avustralyalı futbolcu Neill"in de kararına göre bu transferi noktalamaya çalışıyor. (Milliyet)