Galatasaray'ın deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olduğu maçından ardından teknik direktör Frank Rijkaard iyi oynamadıklarını belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'ye konuşan Rijkaard, "Karabükspor kendi sahasında iyi bir takım. Oyun başında hakem erken bir penaltı verdi, o yüzden de takımda sıkıntı oldu ve oyuna alışmamız baya bir zaman aldı. İlk yarıyı bu şekilde bitirdik. Çok çabuk geriye düşünce deplasmanlarda bu tarz sonuçlar oluyor. Karabük daha ilk dakikada öne geçince istediği oyunu sahaya yansıttı" dedi.

Hollandalı teknik adam ayrıca, "İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İikinci yarıya daha hırslı başladık ve aradığımız golü bulduk ancak şanssızdık" şeklinde konuştu.

Servet'in neden oynamadığı sorusuna Rijkaard, "Servet milli takıma gideceğinden dolayı istiharat vermek istedik ve ona izin verdik" dedi.

'Aranızda bir tartışma yaşandı mı ve bir sorununuz var mı?' sorusu üzerine Frank Rijkaar, "Şu anda milli takıma gidicek ve milli takım dönüşünde idmanlara devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.