Servet önce kendine baksın

GALATASARAY derbi sonrası üzüldü, maç sonrası Servet Çetin ile teknik direktör Rijkaard"ın açıklamaları dikkat çekti. Hollandalı çalıştırıcı, kendisinden önce basın mensuplarına açıklama yapan Servet Çetin"in, yeterince iyi mücadele etmedikleri yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, sinirlendi. Servet"in böyle bir açıklama yapmış olabileceğini dile getiren Rijkaard, “Sahada farklı şekillerde mücadele edebilirsiniz.

Tercümana takıldı

Yüreğinizle oynayıp, çok çalışıp, çok koşabilirsiniz. İkincisi ise biraz beyninizi kullanıp, kalitenizi gösterebilirsiniz. Sakinliğini korumanız, oyunu açmanız gerekir. Bir derbiden sonra oyuncumuzun böyle söylemesi üzücü bir durum” diye konuştu. Rijkaard"ın tecrümanın çevirmediği bölümde, “Bu eleştiri yapanlar önce kendilerine bir baksın. Kendileri nasıl oynamışlar. Ondan sonra takımı eleştirsin” dediği ifade edildi.

Franco"ya yüklenmeyin

Frank Rijkaard maçla ilgili olarak da şunları söyledi: “Bu mağlubiyet sonrası yapılabilecek en kolay şey, bir kişiyi suçlamak. Biz takım olarak maçı kaybettik. Franco"ya yüklenmemek lazım.

Ben takımımın iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Çok ciddi pozisyonlar bulduk. Biri gol olsaydı, bunları konuşuyor olmayacaktık. Golü yedikten sonra oyuncularımızın bazıları demoralize oldu. Şampiyonluk yarışında işimiz zorlaştı.”

Baros ve Caner Sivas"ta yok

GALATASARAY, bu sezon Ali Sami Yen"de ligde ilk kez yenilgi aldı, iki de oyuncusunu kaybetti. Son iki maçta rakip fileleri havalandıramayan Cimbom"da dün sarı kart gören Caner ve Baros, cezalı duruma düştü. İki oyuncu Sivasspor maçında oynamayacak.

G.Saraylılar, goldeki hatası nedeniyle kalecileri Leo Franco"yu, 40 kadar taraftar da Florya"da futbolcu ve teknik ekibi protesto etti.

Alarm Rijkaard için çaldı

Teknik direktör Rijkaard"ın maç sonrası yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdiği sırada stattaki yangın alarmının uzun süre çalması, ilginç bir durum oluşturdu. Hollandalı teknik adam, alarm nedeniyle konuşmakta zorlandı.

Milliyet