Başbakanlık Merkez Bina, dün ilginç bir konuğa ev sahipliği yaptı ve programda olmamasına rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sertab Erener"i kabul ederek bir süre görüştü. Başbakanlık, görüşmeyi sır gibi saklarken Erener de bir açıklama yapmadı. Başbakanlık kaynakları, görüşme talebinin Erener"den geldiğini belirtti. Erener"in daha önce konserlerine katıldığı için Erdoğan"a “iade-i ziyarette” bulunduğu öğrenildi. Erener"in, Erdoğan"a makamında teşekkür etmek istediği ve sanatçıların bazı sorunlarını gündeme getirmek için son konserinde Erdoğan"dan randevu talep ettiği kaydedildi. Erdoğan"ın da, “Ne zaman isterseniz kapımız açık” yanıtı üzerine Erener"in dün ziyarette bulunduğu ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, Ankara"ya özel bir iş için gelen Erener, aynı zamanda Erdoğan"a teşekkür ziyaretini gerçekleştirmek istedi.

ABD"den yeşil çay getirdi
Erener, görüşmede Erdoğan"a, sanatçılara korsana karşı mücadelesinde destek verdiği için teşekkür etti ve korsanla yapılan mücadelenin halen istenilen düzeyde olmadığını söyledi. Erener, Emine Erdoğan"a verilmek üzere ABD"den getirdiği yeşil çayı da Erdoğan"a takdim etti.
Emine Erdoğan, geçen yıl Brüksel"e aralarında Erener"in de olduğu kalabalık bir kadın grubuyla çıkarma yapmış, burada Erener"e yeşil çayı çok sevdiğini söylemişti. Erener de ABD"den kendisine yeşil çay getireceği sözü vermişti. Erdoğan, Erener"e nezaketi nedeniyle teşekkür etti.

milliyet