Hüseyin Kamay adlı taksici, boşanma davası açan 13 yıllık eşi Serpil Kamay"ı çalıştığı işyerinde iki kurşunla başından vurarak öldürdü. Hüseyin Kamay, cinayetten 4 saat sonra intihara kalkıştı.

Türkiye"nin önemli toplumsal sorunlarından biri olan aile içi şiddet yine can aldı ve bir kadını genç yaşında mezara gönderdi. İstanbul Bayrampaşa"da, Hüseyin Kamay kendisine boşanma davası açan 13 yıllık eşi Serpil Kamay"ı çalıştığı işyerinde öldürdü. Taksici Hüseyin Kamay, cinayetten sonra gittiği evinde 4 saat sonra kafasına ateş ederek intihara teşebbüs etti.
Bir çocuk annesi Serpil Kamay, Seyrantepe"deki evlerinden ayrılarak ailesinin yanına yerleşti. Hüseyin Kamay, boşanmaması için tehdit etmeye başlayınca 33 yaşındaki Serpil Kamay, Bayrampaşa"da oturan teyzesinin yanına taşındı.

Çalıştığı işyerini bastı

Oğlu Samet"i ilköğretim 3"üncü sınıfında okutan Serpil Kamay boşanma davasına bakan avukatına ödeyeceği parayı biriktirmek için Bayrampaşa Kocatepe"deki tekstil atölyesinde makineci olarak işe girdi. Hüseyin Kamay, iz sürerek eşinin çalıştığı yeri belirledi ve bugün saat 08.30"da atölyenin bulunduğu yere geldi.

Eşinin atölyeye girdiğini gören Hüseyin Kamay arkadan iki el ateş etti. Bu arada işyeri sahibi Mehmet Güven araya girerek Hüseyin Kamay"ı durdurmak istedi. Hüseyin Kamay da bunun üzerine “Aradan çekil yoksa seni de vururum” dedi. Mehmet Güven kenara çekilmek zorunda kaldı. Hüseyin Kamay makinelerin arkasına saklanan eşine iki kurşun daha sıktı. Hüseyin Kamay daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Başından aldığı 2 kurşunla ağır yaralanan Serpil Kamay olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kızının ölüm haberini olarak olay yerine gelen baba Fahri Uygun gözyaşları tutamadı. Damadının evlendiği günden itibaren kızına şiddet uyguladığını belirten Uygun, “Çalışmayan, uyuşturucu kullanan psikopatın biriydi” dedi.

Evinde bulundu

Katil kocanın peşine düşen polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye adı. Hüseyin Kamay ise eşini öldürdükten sonra Kağıthane, Örnektepe"deki evine geldi. Hüseyin Kamay"ı aramak için eve gelen polisler kapı açılmayınca çilingir çağırdı. Kapı açılınca, Hüseyin Kamay kanlar içinde yerde bulundu ve hastaneye kaldırıldı. İlk incelemeye göre, Kamay"ın intihara kalkıştığı belirlendi.

Milliyet