Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından birincisi Aydın Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Sanat Merkezi"nde gerçekleştirilen serginin rağbet görmesi üzerine daha kalabalık bir şair ve yazar grubunun katılacağı ve daha çok şiirin sergileneceği bir sergi daha düzenledi.

80 civarında şair ve yazarın katılacağı, 200 ün üzerinde şiirin sergileneceği Şiir Sergisi ve Kitap İmza Günleri Nazilli Lütfi Selek Kültür ve Sanat Merkezinde 11 Ocak 2010 günü Saat 14.00 de açılışı yapılacak. Sergi ve Kitap İmza Günleri 22 Ocak 2010 akşam saat 17.00"ye kadar devam edecek.

Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkan Yardımcısı Şükrü Öksüz, sergiye katılacak tüm yazar ve şairlerin kitap ve şiirleriyle iştirak edeceklerine işaret ederek, tüm Nazilli ve çevre ilçelerinde oturan vatandaşları sergiye davet etti.

Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkan Yardımcısı Şükrü Öksüz; sergiye Eski Milletvekillerinden Mustafa kemal Yılmaz, Eski Senatörlerden Sadettin Demirayak, Sökeli Şair ve Yazarlardan Abdülkadir Güler, Oyhan Hasan Bıldırki, Tülay Sarayköylü, Didim"den Vahip Aksöz, Nazilli"den Abdullah Bedeloğlu, Osman Gökçe, Zeynep Hüma gibi isimlerin de sergiye katılacaklarını bildirdi./iha